Здравейте ...
Имам лек проблем с паленето на половера си. Така проблема се състои в това, че когато го припалвам за първи път през деня без значение дали е топло или студено трудно пали, въртя доста дълго време от порядъка на 6-10 сек. Веднага след като запали и пусна ключа гасне. Втория път когато запaля няма проблем, пали от рас, но в последствие в движение при изключване от скорост гасне (немога да ви опиша в колко кофти положение ме е поставяло това).
Знам, че оборотите трябва да се задържат високи след изключване от скорост и да паднат в границата 850 - 900 об. за да не гасне, но в случая падат под 600 об. дори и по - малко понякога.
Когато я покарам повече време пали от рас и оборотите са си в границата, както би трябвало да бъде.
Това се получи когато ми смениха ремъци, ролки и масло, ходих при майстора си и я оправи ''уж'' но излезе този проблем.
Какво да правя пак ли да ходя при него или да се спасявам сам !!!
Някой, ако може да ми каже къде би могъл да е проблема ще е много добре.
Благодаря предварително.
Проблем с паленето и оборотите
- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
asd
Имобилайзер нямам, за свещите не съм се сещал ще ги проверя както и горивния филтър, а колкото до дросела всичко беше почистено нямаше абсолютно никакви грешки.
Благодаря отново за съветите които ми дадохте ще проверя всичко отново.
Благодаря отново за съветите които ми дадохте ще проверя всичко отново.
- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
- Sanitarium
- Автомобил:
- Двигател:
- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам как се реши проблема но от няколко дни насам двигателят се нормализира ... пали от раз без значение студен/топал ... мърка като коте ... Но определено не съм пипал нищо ...
...
И все пак благодаря за съветите които ми дадохте ще ги имам в предвид при следващи случаи, най - малкото защото ще следя колата за евентуални прояви на несериозност
... И пак Благодаря ви ...

И все пак благодаря за съветите които ми дадохте ще ги имам в предвид при следващи случаи, най - малкото защото ще следя колата за евентуални прояви на несериозност

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен го има но е по-странен! При мен смао първото палене ... сле дкато е изтинала. Пали ... държи трудно 500 оборота и след даване на газ в повечето случаи се оправя! и после нищо и няма ... напоследък ... се оправи това ... ама като въртя студена пали за 1/8 завъртане и веднага угасва ... и после въртя 4-5 сек и чак тогава пали! Мерих темп датчици .. няма грешки .... мисля да я почистя основно дросели и т.н. .... и да видим какво ще стане ... свещите са нови .. NGK по каталог .. кабелите са нови BERU бобината и тя ... ама ще излъжа дали е BERU или HUECO. Зацепването е добро ... направо и аз се чудя кво е!
- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
Както казах и при мен е така само първото палене примерно сутрин ставам и тръгвам но вътря 2 пъти за да я запаля ...
... хихи ...
Незнам но можеи от това да е ... едно аверче ме посаветва да си изчистя стъпковото моторче зема да пробвам
... Но последната седмица нямам никакви проблеми ... пали от рас и изчезвам ...
... хи ...
То хубаво ме посъветваха ... но незнаят къде се намира стъпковото моторче на ФВ ... !!! ... Ако някой знае къде мога да го локализирам ще е супер ...
Благодаря ... !!!

Незнам но можеи от това да е ... едно аверче ме посаветва да си изчистя стъпковото моторче зема да пробвам

То хубаво ме посъветваха ... но незнаят къде се намира стъпковото моторче на ФВ ... !!! ... Ако някой знае къде мога да го локализирам ще е супер ...
Благодаря ... !!!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”