крушки на талбото ??

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
gecata
Автомобил:
Двигател:

крушки на талбото ??

Мнениеот gecata » Вто 29 апр 2008 10:52

Здравейте искам да ви попитам някой сменял ли е крушките на таблото на polo? аз имам polo 98г. с новото табло и искам да го направя да свети синьор някой пробвал ли го е това ? само че ми направи впечатление че и стрелките светят зелено а на pasatite светят чернено. Има някакъв вариан да го направя както е на passatite??

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Вто 29 апр 2008 14:07

Здрасти
Може данаправиш всичко, само желание да имаш :wink:
В раздела "Направи си сам" има поне 2 теми за това - виж там :wink:

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Вто 29 апр 2008 17:16

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Вто 29 апр 2008 18:36

Да ти имам проблема - моето в момента не свети. А как хубаво светеше в успокояващо зелено......Един колега писа, че зависело от бутона за ръчната и аз сега като се замислих, действително почна да премигва и угасна, след като ползвах ръчната. Ама не ми обръщай много внимание - такъв съм си 100 пъти мери - веднаж режи.

Потребителски аватар
kalioo
Автомобил: Passat B5.5
Двигател: 1.9 131

....

Мнениеот kalioo » Съб 03 май 2008 13:31

maslinkov написа:Да ти имам проблема - моето в момента не свети. А как хубаво светеше в успокояващо зелено......Един колега писа, че зависело от бутона за ръчната и аз сега като се замислих, действително почна да премигва и угасна, след като ползвах ръчната. Ама не ми обръщай много внимание - такъв съм си 100 пъти мери - веднаж режи.

В смисъл как така зависи от ръчната колега нещто немога да захапя :shock

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ....

Мнениеот maslinkov » Нед 04 май 2008 4:22

kalioo написа:
maslinkov написа:Да ти имам проблема - моето в момента не свети. А как хубаво светеше в успокояващо зелено......Един колега писа, че зависело от бутона за ръчната и аз сега като се замислих, действително почна да премигва и угасна, след като ползвах ръчната. Ама не ми обръщай много внимание - такъв съм си 100 пъти мери - веднаж режи.

В смисъл как така зависи от ръчната колега нещто немога да захапя
:shock

Нещо не мога да намеря темата, ама доколкото си спомням, колегата писа, че имал такъв проблем, който бил от прекъсвача за лампата на таблото на ръчната спирачка Надявам се той да се включи и обясни по-подробно случая

Потребителски аватар
smash_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smash_ » Сря 07 май 2008 18:57

Имах подобен проблем - като тръгна да вдигам стъклото и таблото гасне. Оказа се, че осветлението на копчето дава на късо и за да не изгори нещо електрониката го гаси. Виж си токовете - там е проблема най-вероятно - в някой прекъсвач.

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Сря 07 май 2008 19:11

И аз благодаря, ще го имам в предвид от къде да започна.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”