крушки на талбото ??
крушки на талбото ??
Здравейте искам да ви попитам някой сменял ли е крушките на таблото на polo? аз имам polo 98г. с новото табло и искам да го направя да свети синьор някой пробвал ли го е това ? само че ми направи впечатление че и стрелките светят зелено а на pasatite светят чернено. Има някакъв вариан да го направя както е на passatite??
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ти имам проблема - моето в момента не свети. А как хубаво светеше в успокояващо зелено......Един колега писа, че зависело от бутона за ръчната и аз сега като се замислих, действително почна да премигва и угасна, след като ползвах ръчната. Ама не ми обръщай много внимание - такъв съм си 100 пъти мери - веднаж режи.
- kalioo
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: 1.9 131
....
maslinkov написа:Да ти имам проблема - моето в момента не свети. А как хубаво светеше в успокояващо зелено......Един колега писа, че зависело от бутона за ръчната и аз сега като се замислих, действително почна да премигва и угасна, след като ползвах ръчната. Ама не ми обръщай много внимание - такъв съм си 100 пъти мери - веднаж режи.
В смисъл как така зависи от ръчната колега нещто немога да захапя

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ....
kalioo написа:maslinkov написа:Да ти имам проблема - моето в момента не свети. А как хубаво светеше в успокояващо зелено......Един колега писа, че зависело от бутона за ръчната и аз сега като се замислих, действително почна да премигва и угасна, след като ползвах ръчната. Ама не ми обръщай много внимание - такъв съм си 100 пъти мери - веднаж режи.
В смисъл как така зависи от ръчната колега нещто немога да захапя
Нещо не мога да намеря темата, ама доколкото си спомням, колегата писа, че имал такъв проблем, който бил от прекъсвача за лампата на таблото на ръчната спирачка Надявам се той да се включи и обясни по-подробно случая
maslinkov написа:Да ти имам проблема - моето в момента не свети. А как хубаво светеше в успокояващо зелено......Един колега писа, че зависело от бутона за ръчната и аз сега като се замислих, действително почна да премигва и угасна, след като ползвах ръчната. Ама не ми обръщай много внимание - такъв съм си 100 пъти мери - веднаж режи.
Имах подобен проблем - като тръгна да вдигам стъклото и таблото гасне. Оказа се, че осветлението на копчето дава на късо и за да не изгори нещо електрониката го гаси. Виж си токовете - там е проблема най-вероятно - в някой прекъсвач.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”