Вместо халогени
- xecutor
 - Автомобил:
 - Двигател:

Вместо халогени
Колеги дайте идея какво мога да сложа на предната броня на Корадото на мястото на халогените?

- Stef4o
 - Автомобил: Golf V
 - Двигател: BKD

И мен живо ме интересува този въпрос.Знам, че ги запълват(халогените,мигачите и мястото за номера), но пък колата вече няма мигачи...мислих го - да се сложат фарове с мигачи,но след консултация с човек където разбира разбрах, че няма такива фарове за корадо. 

Виждал съм с бленди/халогени/мигачи от голф 3- кристални......ни сигурно е доста трудоемко.....
та така се изчепват идеийте според мен......ако някой може да предложи нещо друго....

М/у другото, някой ако знае къде се продават(нови или втора употреба) халогени и мигачи за корадо - ще съм много благодарен ако сподели!

Виждал съм с бленди/халогени/мигачи от голф 3- кристални......ни сигурно е доста трудоемко.....
та така се изчепват идеийте според мен......ако някой може да предложи нещо друго....
М/у другото, някой ако знае къде се продават(нови или втора употреба) халогени и мигачи за корадо - ще съм много благодарен ако сподели!
- divaka
 - Автомобил: VW Corrado
 - Двигател: 16vG60

ми за нови халогени преди бях питъл в Ауто+ и там ми казаха само с поръчка и излизаха нещо от сорта на 250лв коплекта  Хела,обаче аз направих друго казаха ми за един пич кадето оправя стъкла на фарове халогени и др.и му занесох мойте и за 40 кинта ги направи много добре почти като истински  
 може да ги видите в гаража ми

- xecutor
 - Автомобил:
 - Двигател:

хубави снимки,aма като гледам са като другата ми броня  
   май открих нещо  http://www.oichan.org/mods/duct/duct.htm

Върни се в “Scirocco & Corrado”