Typ4-тунинг части
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изкъртих се с тия снимки, само предполагах, колко са вманячени Германиците на тип 4 мотора, сега вече знам, ма и ваще извращения с главите са много яки, дано дадът добри резултати и поне няколко десетки хиляди км. живот на мотора, ако имате проблеми с охлаждането мога да ви заема за лятото моята турбинка "дубъл 911" и без това моя мотор още не съм го доизмислил, а и не му е време още... 

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Асене и полувината коне дето очакваш от тоя мотор пак ще са достатъчни да се изпокъсат слабите места по купето на Кармана, по добре до сложи на нещо друго, че иначе кармана като Bugsy ще влезне дълбоко в бокса за подсилване и реставрация, което нямаше да знам как става, ако си карах с 34-те коня... Сетих се как стана всичко, една гореща юлска сутрин преди 10-тина и повече години (кога минаха бре
) в 6 прибирайки се от Съни една жигулка ми се направи по средата на пътя, на 10км. преди Бургас двигателя на Жигулата умря
, на 5 моя
. - победих я, но реших повече да не позволявам на такива автомобили да си помислят да се състезават
и големите жеги да не правя състезания ... 

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един мотор, когато всичко части са правилно подбрани и обработени, всичко му е пресметнато, кара се с оборотите за които е смятан и с горивото за което е правен и му се дава достатъчно от него, не би трябвало да има детонации и да грее, все пак аз за следващия си спортен мотор съм се запасил блокове, бутала, глави, турбини и малки и големи имам къде да ми направят и по поръчка ко се наложи, та се надявам и някоя перка със изгорелите газове да завърти някой от боксьорите ми
... 

Върни се в “Air Cooled & Boxer”