Казаха ми да отида до Плевен до VW и ще отида, но дали ще ми помогнат там, а дали ще ми свалят кожата? Случайно някой да има размерите на това чудо?
vankata_vd написа:Колега,точно това е твоят размер 24х15х7 и аз скоро сменявах!!!
Семеринга по принцип е син на цвят,но може и черен да вземеш!
Не е проблем,само гледай да е този размер!!!
Hristov838 написа:Колега hipokrat, благодаря за отзивчивостта, но днес ще ходя до VW Плевен, да видя дали имат там и на какви пари е, ако е приемливо ще я взема, да я сменям най-накрая...Довечера, ще пиша какво съм направил.
Колега Siso92, не съм питал майстора, но мисля че не се сваля цялата кутия...като я сменя днес или утре ще споделя как е минало и цената на услугата.
siso92 написа:Hristov838 написа:Колега hipokrat, благодаря за отзивчивостта, но днес ще ходя до VW Плевен, да видя дали имат там и на какви пари е, ако е приемливо ще я взема, да я сменям най-накрая...Довечера, ще пиша какво съм направил.
Колега Siso92, не съм питал майстора, но мисля че не се сваля цялата кутия...като я сменя днес или утре ще споделя как е минало и цената на услугата.
Благодаря!
Колега от форума бе писал,че семеринга/зависи какъв/е от 0.50 до 5 лева.Сменил го сам,измъкнал го с отверка и набил новия.А аз колкото майстори да съм питал-искат да свалят скоростите,а един/малко се пада познат/вика да си карам и свиркам!Ама ако не е дебело ,ще го сменя ,да ми е мирна главата,а скоростите ще ги долея,че смяната на маслото там било около 80 лв.
hipokrat написа:siso92 написа:Hristov838 написа:Колега hipokrat, благодаря за отзивчивостта, но днес ще ходя до VW Плевен, да видя дали имат там и на какви пари е, ако е приемливо ще я взема, да я сменям най-накрая...Довечера, ще пиша какво съм направил.
Благодаря!
Колега от форума бе писал,че семеринга/зависи какъв/е от 0.50 до 5 лева.Сменил го сам,измъкнал го с отверка и набил новия.А аз колкото майстори да съм питал-искат да свалят скоростите,а един/малко се пада познат/вика да си карам и свиркам!Ама ако не е дебело ,ще го сменя ,да ми е мирна главата,а скоростите ще ги долея,че смяната на маслото там било около 80 лв.
ти хубаво ше си караш ама гледай да не ти остане някоя придавка на сухо, че после вместо 80 ше дадеш 800. То както се намират и скоростни кутии за поло, голям к.. може да хапнеш.
vankata_vd написа:Семеринга струваше около 5 лева,не помня точно!
Маслото е 14лв/л ,аз си взех ROWE 75W90 Syntetic!
А смяната на семеринга с наливанe на новото масло-5 лева!
Смяната на маслото плюс смяната на семеринга отне около 10-15 минути!!!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта