Откраднат МК2, рег.ном. С8497МВ, Награда за инфо - 1800 лв.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 18 май 2008 23:08

kam_tod написа:Взех да превъртам вече... :cry:
Само тормозя кучето за глупости... :cry:
:cry:

Точно вчера, но преди година аз обикалях из Люлин за пасата на братчеда, деба целия го минах няколко пъти и в полицията ходихме и нищо.... След 2 месеца се обадиха куките, че са го намерили изгорял близо до София :cry: , а беше такава кукла....

Та преди време братчеда си смени работата и сега бачка в Люлин, говорели един ден с колегите за коли, застраховки, кражби и т.н. и той казал за пасатко..., а оттам някакъв колега (ром, да не кажа друго) се обадил и му казал, абе брат да не говориш за тъмно син пасат с рег.№ ВР АААА АА :shock, братчеда ми се обади с треперещ глас, бати толко обичаше и глезеше пасата, а тия педали са го карали два месеца из София, през цялото време е бил във Филиповци... нямам думи просто...
Колега пак казвам не губи надежда с теб сме и се оглеждаме...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 18 май 2008 23:18

Колега, тръгвай утре по циганските квартали (с кучето и някой друг здравеняк), а после и през горубляне!

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Нед 18 май 2008 23:20

ISRalien написа:Колега, тръгвай утре по циганските квартали (с кучето и някой друг здравеняк), а после и през горубляне!

Пеша из цигански квартал ... не е добра идея!!! Морги и вчера като постнах картата ти казах Камене, Бояна, Драгалевци, щом са били в кафето, това трябва да е района, не вярвам да са излезнали от София, да минат през карулката на Цариградско! Съмнителни гаражчета, и т.н.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 18 май 2008 23:30

Кажете ми къде са моргите в Бояна...
Ще идем двамата с Любчо и още един много силен жокер... :cry:

Намеря ли го Черньо, няма начин да не го взема... да има некой късмета само... ще му остане до живот.

Казвайте,че не ги знам къде са тия морги в Бояна, тръгвам веднага.

Благодаря ви!

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 18 май 2008 23:31

Преди малко пак обикаляхме с Любчо... нищо... :cry:
От вчера само 100 лв. за гориво, пот, мъка за животинката в жегите и нищо... не ме интересуват парите, искам си го Черньо обратно!

Anynody seen my babe? :cry:

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Нед 18 май 2008 23:35

ПО околовръстното като тръгнеш, на разклона към Драгалевци мисля,ч е имаше една, преди да отидеш към младост и студенстки град също имаше морга!

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 18 май 2008 23:37

:да:
други има ли, че след малко тръгвам?

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 18 май 2008 23:41

kam_tod написа::да:
други има ли, че след малко тръгвам?
морги има и от двете страни на околовръсното чак до Люлин...

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 18 май 2008 23:41

Има ли някой, който може да се оправи със 150 к.с. БМВ със задно, че съм пил... и да е буден... :cry:
Не че аз няма да тръгна, ама не треа да спирам на куките... а не че не съм го и правил де...
Май взех да говоря глупости...
Освен тея две морги, има ли и други, някой ако знае?

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 18 май 2008 23:45

kam_tod написа:Има ли някой, който може да се оправи със 150 к.с. БМВ със задно, че съм пил... и да е буден... :cry:
Не че аз няма да тръгна, ама не треа да спирам на куките... а не че не съм го и правил де...
Брат в момента немога, но за утре ако имаш нужда звънкай - 0883 30 80 30 Ангел, ще помогна с каквото мога...

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Пон 19 май 2008 0:10

kam_tod написа:Има ли някой, който може да се оправи със 150 к.с. БМВ със задно, че съм пил... и да е буден... :cry:

Легни, утре на трезво пали колата и ходи, ся и да отидеш нищо няма да намериш, особено в моргите! Недей тръгва пил, недей да си навличаш излишни неприятности на главата, достатъчно са ти с Голфа, та и с полицаи да се разправяш!

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пон 19 май 2008 0:23

В един такъв момент човек може да направи една камара щуротий.Пич легни почини,едвали можеш да спиш ... поне полежи.Създай си някакъв план и утре на зазоряване .. палиш 3ката и дано да има полза поредното обикаляне.
Аз ти съчуствам супер много тъйкато аз от малък съм си пател когато ми откраднаха колелцето ... :( ! " БАЛКАНЧЕ ФЮТ " с бяла седалка ...

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Пон 19 май 2008 0:24

K_Power написа:

Легни, утре на трезво пали колата и ходи, ся и да отидеш нищо няма да намериш, особено в моргите! Недей тръгва пил, недей да си навличаш излишни неприятности на главата, достатъчно са ти с Голфа, та и с полицаи да се разправяш!

и само няма да се предаваш

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 19 май 2008 1:58

Обиколихме с колегата lowrider, за което му благодаря много! Само му звъннах и дойде! Евала! Досега го държах да ми слуша глупостите...
Аз само се возих и оглеждах...
Не видяхме нищо...
Спрях едни ченгета да има кажа за голфа, ама се оказа, че вече е пуснат за издирване!!! Това поне е някакво облекчение, дори и минимално... Казаха, че камерите на България са с висока резолюция и могат да ги видят копеленцата... та утре първата ми работа е да ходя в 1-во РПУ и да ги натискам да разглеждат камерите от днес, откъм 16:00ч.
Това е засега... :cry:
Не ми се спи, не ми се яде, не ме свърта на едно място...
Празно ми е... няма го един черен МК2 да ми запълни празнотата... :cry:

Потребителски аватар
ninja_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninja_1 » Пон 19 май 2008 2:04

На камерите търси два черни Голфа,3-ки.Единия е особено повдигнат.От дясната лента се опитва да се шмугне 2-ката и почти успява.На България и Г.Делчев го резвам от дясно.Напъва се(върви доста),отлитам...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”