Polo за момиче....:)
Polo за момиче....:)
Абе колеги сестрата ще взима кола сега и нещо се е затрущкала за поло-викам хубаво ама да поразпитам малко! Забелязвам по другите теми че не всички са с хидравлика дори някои 98год. а това определено е задължително условие за кола която ще я кара жена! Кажете има ли от тея 96,97,98 в която всички са с хидравлика или поне по голямата част за да знам кво да търся освен това бензиновите двигатели кви кубатури са?? Знам че 1.0,1.4! А 1,2 има ли икви коне са?? Сори за тъпите въпроси ама хич не ми са ясни!
- ecstasy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, идеално сте се упътили към поло и мисля, че най-добрият вариант е ПОЛО3 АЕХ двигател. Ако е без клима 1.4i е идеално за нея, а ако иска и клима по - добре да е с 1.6 (малкар,че май са по-кекави) Незнам, моята я карам от 3-4 месеца и съм много доволен! За 60 конски сили трябва да призная,че доста бързо си набира, но си и гори доста де
В края на краищата да вземе каквото и е насърце. Аз лично влезнах в колата, покарах я 10 минути и казах ТОВА Е МОЯТА КОЛА! Малка и пъргава - идеална за градско!

В края на краищата да вземе каквото и е насърце. Аз лично влезнах в колата, покарах я 10 минути и казах ТОВА Е МОЯТА КОЛА! Малка и пъргава - идеална за градско!
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
(не искам да отклонявам темата от въпросите с които колегата я е отворил, просто не исках да отварям допълнителна тема)
VW Polo 99 г. 1.4i (6N)
60 к.с., бял на цвят, 4/5 врати, климатик
(приемаме че в случая км.-ите не са от значение, и без това не могат да бъдат определени, по моя преценка реалните трябва да са някъде около 200х., въпреки че показва 120х.)
дайте мнение колко долу-горе е реалната пазарна цена към момента
VW Polo 99 г. 1.4i (6N)
60 к.с., бял на цвят, 4/5 врати, климатик
(приемаме че в случая км.-ите не са от значение, и без това не могат да бъдат определени, по моя преценка реалните трябва да са някъде около 200х., въпреки че показва 120х.)
дайте мнение колко долу-горе е реалната пазарна цена към момента
5000 -5500 от там на горе си е прецакване
максимум 6200 -99год.Ако дадеш повече от 6200 сам си си виновен сметни че и каско ше и слагаш и документи отидаха 700 лв.+за варна с клима ел стакла фарове 4 врати или 2 гледаи састоианието на колата много добре 4е частите са цифра се едно обслужваш малко БМВ особенно за течове вибрации хлопкане тропкане полото има проблеми при скоростите и котията или семерингата на пръта за скоростите или тропане на полуоска към деференциала или саединитела гледай слушай и внимавай ко копуваш да не ти отворят очите после успех и се похвалете--- 1,4 с клима или без е наи добре 16-вентилката има по скъпа подръжка само от колкото чистия матор
максимум 6200 -99год.Ако дадеш повече от 6200 сам си си виновен сметни че и каско ше и слагаш и документи отидаха 700 лв.+за варна с клима ел стакла фарове 4 врати или 2 гледаи састоианието на колата много добре 4е частите са цифра се едно обслужваш малко БМВ особенно за течове вибрации хлопкане тропкане полото има проблеми при скоростите и котията или семерингата на пръта за скоростите или тропане на полуоска към деференциала или саединитела гледай слушай и внимавай ко копуваш да не ти отворят очите после успех и се похвалете--- 1,4 с клима или без е наи добре 16-вентилката има по скъпа подръжка само от колкото чистия матор
- joro-7
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AKL 1999
Това за хидравликата е доста относителна работа.Карал съм и от двата модела с еднакъв размер гуми и разликата е минимална.А пък при по-висока скорост тази без хидравлика ми се струваше по-стабилна в кормилното управление.Има модел Поло от 2007 год. без хидравлика!Като гледам рекламите я вписват като екстри .
- fichtenweg
lexx2002 написа:Аз скоро си взех Полото което е от гаража.
99 година е, с клима само че с две врати.
1.4 , 60 конски сили APQ мотора.
Пазарих го за 4500 лв и ми се струва че тез 6000 лева за тази кола които в писал колегата по горе си е набутвация.
Максимум до 5500 най много.
значи в такъв случай да разбирам че с 4 врати разумната цена както е казал колегата по-горе би била 5000 -5500
И аз моята я взех за 4800 миналата година но е 1000 куб.с клима и ел-историйте но се продаваха и коли на по високи цени стигаха до 6900 6700лв - клими и по големи мотори - но това са цени за Варна на автокъщи. Тези от 6700 бяха 4 врати сив металик клима ел пакети 98-99 год и се принудих за по малак мотор но сега вече пазара се напълни с полота и нещата са други
- fichtenweg
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”