Golf-3 vs..SKODA Felicia

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
shantaf
Автомобил:
Двигател:

Golf-3 vs..SKODA Felicia

Мнениеот shantaf » Пон 19 май 2008 23:35

Все още се чудя??? Дали да е Голф-3 или Шкода-фелиция. Голф-3 ми се вижда голяма тояга.Досега съм карал

трабант комби ...но съм чувал разни митове за тези голфове.Един пък комшия има шкода фелиция и 5 години само я кара. Голфа......не го знам що за стока е.Ама...фелицията е доста по евтина за подръжка от тоя голф!!!(така говорят хората ..поне)Па...като гледам е и ..по убава!!!Малко съм раздвоен при избора на аФтУмУбил.

Дайте некъв съвет бе другари, бойни!!!!

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пон 19 май 2008 23:39

купи си вартбург, по-добър е от трабант :heavymetal:

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Вто 20 май 2008 6:07

карал съм шкода фелиция (служебен автомобил) една година, излезе доста здрав автомобил, но вътре е голямо дърво, двигателите освен дизела също са зле.ако си купиш шкодата след време когато решиш да я продаваш ще е доста трудно.вземи си голф (по възможност от последните години 96-97г.

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 20 май 2008 8:27

Хм,човек ,който досега я е карал с трабанта на тати и на слухове да каже за Голф 3 ,че е тояга малко пресилено ми се струва от твоя страна. Голф 3 си е един много добър модел на Фолксваген и е доста по добре направен от Фелицията ,която си е позаоблена Шкода Фаворит с непретенциозни мотори и интериор.Единственото и предимство пред Голф 3 е ,че за много малко пари може да намериш по-нова година кола,но с ФВ мотор по-рядко се срещат.Иначе не е нещо особено .Голф 3 се предлага с доста по-добро оборудване и по-голям избор от мотори и ако намериш свестен от последните години на производство 96-7 г. няма да съжаляваш.Леко се съмнявам обаче да си купиш какъвто и да е фолксваген,май доста четеш тъпотии по другите форуми и вярваш на легендите за голфовете родени от злобата и затова те виждам в най-скоро време обзаведен с Фиат Брава 99 г. за 3500 лв. с мнооого екстри или някое рено или друга подобна тъпотия.Все пак дано си намериш подходящия автомобил.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Golf-3 vs..SKODA Felicia

Мнениеот joker » Вто 20 май 2008 9:30

shantaf написа:Все още се чудя??? Дали да е Голф-3 или Шкода-фелиция. Голф-3 ми се вижда голяма тояга.Досега съм карал

трабант комби ...но съм чувал разни митове за тези голфове.Един пък комшия има шкода фелиция и 5 години само я кара. Голфа......не го знам що за стока е.Ама...фелицията е доста по евтина за подръжка от тоя голф!!!(така говорят хората ..поне)Па...като гледам е и ..по убава!!!Малко съм раздвоен при избора на аФтУмУбил.

Дайте некъв съвет бе другари, бойни!!!!

Ами от мен съветът е да не се бъзикаш с форума и да питаш само ако имаш нещо сериозно впредвид.....
Май ще има :lock: ?

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Golf-3 vs..SKODA Felicia

Мнениеот Милослав » Вто 20 май 2008 9:33

joker написа:Ами от мен съветът е да не се бъзикаш с форума и да питаш само ако имаш нещо сериозно впредвид.....
Май ще има :lock: ?

Подкрепям!

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Вто 20 май 2008 9:36

Моя съвет е да си караш трабанта ;)

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил: