активен субуфер
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
активен субуфер
.. някой който има .. да каже няколко приказки .. че съм си "навил" да пазарувам ..
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако ти се играе мога да ти дам идея какво можеш да направиш със 350лв.Трябва да си намериш 2 големи парчета вагонна шарка,машина за рязане на дървени работи,зеге,болтове,жици и каквото решиш.След това си правиш един съндък,копуваш си 2 елипси PIONEER 180 вата слагаш ги ,сглобяваш съндъка,оплатняваш го със силиконен пистолет,облепяш го с с плат и по възможност си купуваш едно усилвателче пак PIONEER 600w i si ti
сложна е работата обаче си заслужава {от личен опит знам}

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Аз съм с активен буфер , на Pioneer , и свири много качествено , ако сега ако е за пасат може и да ти дойде и малко малък , (не съм го пробвал в такъв модел авто...) , аз моя го слушам в Рено (баничарка ) , а като го сложа пред предната седалка става
, само каде цената му 399 кинта , но нема да съжеляваш , откакто сложих тоя съм се родил ,
преди съм си правил толкова кутий че станах половин дърводелец ,
успех с начинанието

преди съм си правил толкова кутий че станах половин дърводелец ,
успех с начинанието
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.. колицата ми е Сеат Ибиза .. и мястото не е в повече ..
.. вярно че в 99% от времето в багажника возя .. въздух .. ама .. не ми се правят "дърводелски" изпълнения .. гледах при едно приятелче кутията .. беше големичка и стоеше всободно в багажника .. на букси .. когато му потрябва обем .. вади я ..
.. другия вариант ми е кора .. така ми беше на старата кола .. 5х50 вт. музика .. захранваше що годе сносно кората .. говорителите бяха български .. "пищялки" .. среди и басове .. имаше по тях запоявани кондензатори май някакви .. абе
.. едно приятелче я направи .. но 1998 г. масово така ги правеха .. 

.. другия вариант ми е кора .. така ми беше на старата кола .. 5х50 вт. музика .. захранваше що годе сносно кората .. говорителите бяха български .. "пищялки" .. среди и басове .. имаше по тях запоявани кондензатори май някакви .. абе

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Приятел, много трудно ще намериш точния говорител за кората ,говоря за субуфер. Както ти сам каза, много по лесно и практично за теб ще е да си метнеш едно тубенце в багажника, слагат му се букси ако няма и можеш да го вадиш винаги.Сега поне има всекви туби и не са толкова скъпи, зависи естествено дали имаш претенций към маркови говорители. Едно ще ти кажа че тръгнеш ли да си правиш озвучаването в колата спиране няма, на мен един ден ме кефи мойта как свири на другия ден изобщо не искам да я пускам.Прецени какво точно искаш и ще намерим начин да го реализираме.Ще те заведа на места където няма начин да не си купиш нещо.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”