ГО в "Български имоти"-72 лв.
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ГО в "Български имоти"-72 лв.
току що видях офертата на "Български имоти" за ГО-цената за автомобили до 1800 куб.м. е 72.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А за какво да пълним гушите на "големите компании"? При гражданската дървото го хапва другия ако си застрахован в крива компания, особено ако имаш пълно каско мисля, че най-тънкия вариант е най-добър. Ако ти си съвестен и си направиш в коректна и платежоспособна компания каква е гаранцията, че "баджи" като те изпере няма да е застрахован в Български Имоти и ще си строшиш нервите докато вземеш 60% от реалните пари, които са ти нужни?
Преди няколко години ме беше ударил един с подобна гражданска и доволно заяви, че няма да ми плати нищо, а ще викаме КАТ и ще си търся парите от гражданската в "Български имоти" .. е след кратък .. разумен .. разговор с нежни докосвания по лицето и половината тяло, ДОБРОВОЛНО!!! човека реши, че няма смисъл да викаме КАТ, а е по-добре да си ми плати, по мое осмотрение нужната сума.. видимо завишена!
Преди няколко години ме беше ударил един с подобна гражданска и доволно заяви, че няма да ми плати нищо, а ще викаме КАТ и ще си търся парите от гражданската в "Български имоти" .. е след кратък .. разумен .. разговор с нежни докосвания по лицето и половината тяло, ДОБРОВОЛНО!!! човека реши, че няма смисъл да викаме КАТ, а е по-добре да си ми плати, по мое осмотрение нужната сума.. видимо завишена!

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Sir T написа:Преди няколко години ме беше ударил един с подобна гражданска и доволно заяви, че няма да ми плати нищо, а ще викаме КАТ и ще си търся парите от гражданската в "Български имоти" .. е след кратък .. разумен .. разговор с нежни докосвания по лицето и половината тяло, ДОБРОВОЛНО!!! човека реши, че няма смисъл да викаме КАТ, а е по-добре да си ми плати, по мое осмотрение нужната сума.. видимо завишена!
Ти нали знаеш по - закон как стоят нещата, и дали ти си действал според закона?
Ако не дай си боже се ударим двамата, някъде........и кво, нема ми дадеш да викна кат ли?

Ти нали си чел правилника, въобще имаш ли книжка?

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление, ако застрахователят фалира и не може да плаща, виновният водач трябва да плати всички щети, въпреки че е застрахован. Затова гражданите трябва много внимателно да избират застрахователя си. Няма гаранционен фонд за защита на застраховалите се. Има гаранционен фонд, който частично обезщетява лицата пострадали от водачи без застраховка Гражданска отговорност на водачите на МПС.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ники е прав, но още по-лошо е като лев инс, юпитер /да почиват в мир/ отказват да платят на другия застраховател и той почука на твоята врата, щото си виновен и от теб ще си събере по-лесно париците
евтиното излиза по-скъпо...опичайте си акъла ей, не залитайте по евтини и малки компании
после да не кажете, че не съм ви предупредил
п.с. ужким ДЗИ са серизони, но сега тръпна да не получа искова молба от Бул инс и се моля те да са се оправили помежду си
евтиното излиза по-скъпо...опичайте си акъла ей, не залитайте по евтини и малки компании
после да не кажете, че не съм ви предупредил
п.с. ужким ДЗИ са серизони, но сега тръпна да не получа искова молба от Бул инс и се моля те да са се оправили помежду си
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЗК Български имоти АД е собственост на австрийската Wiener Stadtische, която наскоро купи 40% от компанията Kardan N.V, която притежава 58% от собственика на Булстрад, ПОК Доверие и Ти Би Ай Кредит. Тоест Български имоти е солидна компания присъстваща от години на българския пазар
72.00лева или 4х18лева

-
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChampioN написа:Sir T написа:...
Ти нали знаеш по - закон как стоят нещата, и дали ти си действал според закона?
Ми, откровено казано несъм много притеснен от факта дали съм или несъм действал по закон, несъм много примерен по принцип, та това ми е последния проблем ..
ChampioN написа:Ако не дай си боже се ударим двамата, някъде........и кво, нема ми дадеш да викна кат ли?![]()
Ти нали си чел правилника, въобще имаш ли книжка?
Като се ударим, както каза "недай Боже", ще разбереш имам ли книжка и как ще процедираме ..
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”