Не светят стоповете
Не светят стоповете
Здравейте, искам да споделя. Приятели забелязаха, че стоповете вероятно не ми светят. По късно като ги проверя, светят. Тоест, прекъсват. Тъй като нито един от трите не свети, значи не е изгоряла крушка. Понеже си светят когато поискат, значи не е изгоряло бушонче. Проблема е в ел. превключвател на спирачния педал. Поправиха ми го в Сакар Ауто, официалния представител на VW. Много добро обслужване, резервация на час, работата я свършиха за 30 мин. Казват ти цената преди да започнат работата (55лв). Много съм доволен, дават и гаранци, фактура, всичко. Иначе бях отишъл в частен сервиз близо до кръстовището на Околовръстния път и Цар Бориз III. Там се намират сервизите по електрониката на колите. Обясних им проблема, почнаха да мрънкат, че не знаят колко време ще им отнеме ... може един час, може един ден ... цената не искаха да ми кажат, след доста усилено настояване. Тоест, управят ти нещо и след това ти режат главата. Всъщност, след дълги уговорки, цената беше от 60лв.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
kipony написа:Може ли координати на Сакар Ауто?
аз имам същият проблем май.
http://www.porschebulgaria.bg/volkswagen/dealers.html
извинявам се предварително на колегата frugo.....
Ама всъщност-какъв е смисъла на темата
:
Варианти.....
1:-нищо не разбирам от коли,ама имам кинти и ако имам проблем-веднъг в оторизиран сервиз и всичко е ток и жици.....
2:-разбирам от коли,ама имам кинти и ми дреме колко ще ме орубят в оторизирания сервиз за това че са ми сменили крушката на мигача(примерно)....демек-изтъквам се......(примерно.....)
3:-нищо не разбирам...ама имам кинти,обичам си колата и най-важното е всичко да е ОК с нея....
4:-(моя вариант)-поназнайвам от коли-имам(нямам) кинти,ама искам САМ да си ремонтна колата.....
Та значиииии....ако аз съм на мястото на колегата frugo-хич нямаше да пускам тема за това
Ако смисъла на темата е -"колко свесни пичове са Сакар ауто"-ОК....
Ама за смяната на част,която струва 10-15 кинта,пък аз съм дал 50-и да съм доволен-е...няма как да стане!!!!!!!
или както каза....

Ама всъщност-какъв е смисъла на темата

Варианти.....
1:-нищо не разбирам от коли,ама имам кинти и ако имам проблем-веднъг в оторизиран сервиз и всичко е ток и жици.....
2:-разбирам от коли,ама имам кинти и ми дреме колко ще ме орубят в оторизирания сервиз за това че са ми сменили крушката на мигача(примерно)....демек-изтъквам се......(примерно.....)
3:-нищо не разбирам...ама имам кинти,обичам си колата и най-важното е всичко да е ОК с нея....
4:-(моя вариант)-поназнайвам от коли-имам(нямам) кинти,ама искам САМ да си ремонтна колата.....
Та значиииии....ако аз съм на мястото на колегата frugo-хич нямаше да пускам тема за това

Ако смисъла на темата е -"колко свесни пичове са Сакар ауто"-ОК....
Ама за смяната на част,която струва 10-15 кинта,пък аз съм дал 50-и да съм доволен-е...няма как да стане!!!!!!!
или както каза....
lrlmodo написа:можеш и сам да си я смениш тази машинка, ама.......

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
chy написа:Ама за смяната на част,която струва 10-15 кинта,пък аз съм дал 50-и да съм доволен-е...няма как да стане!!!!!!!
Тази част струва 6 лева и 50 стотинки за да сме точни (днеска проверих)

Подобен проблем отстранен в сервиз преко сили може да струва 10-15 лв барабар с труда и завирането под педалите...
55 лв си е чиста преебавка

Отделен е въпросът, че е далеч за предпочитане сам да си го направиш. Хем ще пиеш няколко бирички отгоре с паричките, хем ще понаучиш нещо полезно

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”