Пак ги ''изненада'' знимата !!??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Пак ги ''изненада'' знимата !!??
тая сутрин ставам в 6:40 и кво гладам 40см сняг -КЕФФФФФФ,след 30мин разчистване тръгвам аз ,и си викам ''Абе сигурно само пред моя блок не е разчиствано ,нали уж нов кмет туй унуй'' и продължавам с бодра стъпка към България ,но нещо ме обземат притиснения понеже продължавам да карам по непочистени улици като аз първи минавам през 30-40см сняг а голфа е като смегорин ,излизам на бул България и кво да видя ,два коловоза и сняг до шия ,та 4км ги минах за 30-35мин,никаде не беше почистено ,нито по Витошка,нито по Патриарха ,въобще не беше минавал снегорин ,направо ми писна на дедовия от тая педераска държава

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Аз обикновено тръгвам към паркинга към 7:05ч да изчистя Пассатора.Тази сутрин едвам се добрах до колата.Понеже там навява между блоковете имаше около 40-45см сняг.Едвам познах колата.Успях за 5-6 минути да я изчистя.За мое учудване потеглих без абсолютно никакво буксуване през преспите.Пътищата бяха в приемлив за сезона вид(10см навалял сняг).Е малко закъснях за работа заради колоните,но не фатално.
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
ето уеб камера от витошка и алабин (съдебната палата)
да видиш на живо
http://vremeto.dir.bg/web_cam.php
да видиш на живо
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
DragoCL написа:ето уеб камера от витошка и алабин (съдебната палата)
да видиш на живо
после ще снимам от терасата и ще постна снимките да видите за какво става на въпрос в квартала
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Meteo.bg написа:
През следващото денонощие атмосферното налягане ще се повишава.
Днес нахлуването на студен въздух ще продължи. Времето ще бъде облачно, в почти цялата страна ще вали сняг, по-интензивно преди обяд в западната, а около и след обяд в източната половина от страната. Очаквана снежна покривка до вечерта вечер в низините до 10-30 см. В планинската част от страната тя ще нарастне с 20-40 см. Ще духа умерен, в Източна България до силен северен вятър, и там ще има условия за снежни виелици и снегонавявания. Минимални температури сутринта между -5 и 0°, максимални между -3° и 2°.
В планините ще вали сняг. Високите части ще бъдат в облачния слой със силно влошена видимост. Снежната покривка ще се увеличи с 20-40 см. Ще духа бурен северозападен вятър, с тенденция да става от север. Твърде неблагоприятно за излети.
Не е много за пътуване, особенно в нашите степи дето разчитаме само на молитви за/против сняг
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
И в Дружба сутринта не беше разчистено, към Универсиада също.....
Но на това не ме е яд..........Хубаво, Че Кмета е Български простак ясно.....ама не е само той......
Сутринта.......забележете, на Платен паркинг, където би трябвало да ти изчистват........не беше изчистено........ама и това не ме нервира, я съм як Бугарин, та си изчистих Парко мястото........
Обаче пребирам се аз преди час два........и кво да видя, някъв Тиквеник беше паркирал на моето място(единственото изчистено, малкото други коли не бяха излизали днес).........
Честно Ви казвам, не ми е за 20-ната мин чистене, еб*л съм му мамата........ама тоя ако го бях видял, До аляска щях да го ритам, и стрелям......и щях цяла Аляска да го накарам да изчисти.........
Е*аси и тъпаците.....
Но на това не ме е яд..........Хубаво, Че Кмета е Български простак ясно.....ама не е само той......
Сутринта.......забележете, на Платен паркинг, където би трябвало да ти изчистват........не беше изчистено........ама и това не ме нервира, я съм як Бугарин, та си изчистих Парко мястото........
Обаче пребирам се аз преди час два........и кво да видя, някъв Тиквеник беше паркирал на моето място(единственото изчистено, малкото други коли не бяха излизали днес).........
Честно Ви казвам, не ми е за 20-ната мин чистене, еб*л съм му мамата........ама тоя ако го бях видял, До аляска щях да го ритам, и стрелям......и щях цяла Аляска да го накарам да изчисти.........
Е*аси и тъпаците.....
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Във Варна има около 10-15см по центъра , за крайните квартали не знам.Топи се .Лошото е , че падат температурите и утре ще е лед.
А утре ще пътувам със самолета за Пловдив и се чудя докъде мода да стигна.Вериги ня могат да се сложат защото няма място до пластмасовите капаци на калниците.Шибана работа.
А утре ще пътувам със самолета за Пловдив и се чудя докъде мода да стигна.Вериги ня могат да се сложат защото няма място до пластмасовите капаци на калниците.Шибана работа.
Последна промяна от kris11 на Нед 18 дек 2005 17:13, променено общо 1 път.
ChampioN написа:И в Дружба сутринта не беше разчистено, към Универсиада също.....
Е*аси и тъпаците.....
И на мен ми се случи подобно нешо сутринта. Изчистих си пред двора (живея в къща) колкото да си паркирам колата и излезнах да се "порадвам" на снежеца и като се варна кво да вида. Някъв буклук спрял на мястото ми и аз няма каде да спра.
Ако спра на улицата автобуса няма да може да минава, та се поразходиш още половин час докато тоя смотаняк се разкара за да мога да си паркирам колата rocketwhore rocketwhore
Върни се в “ОФФ-Топик - други”