Значи колеги просто аз нензам вие как си миете колите или при дъжд не ги карате обаче мен просто ме побъркват тия две коли които имам аз - и двете са купе - и двете текът при обилно поливане с вода - не пароструйка ами градински маркуч!!!( на пароструйка е същата работа)
*Та пускам темата щото особено ме дразни тая ниша дето се намира компа, парното и акумулатора - независимо дали дъжд или друго там винаги е мокро и клеясало и мръсно и ръждиво!!! - искам да се преборя с този проблем веднъж за винаги - на едната кола остраних проблема с теча за в купето но другата тече някъде близо до шофьорската врата и нензам от къде е; 2ро ми се иска да се прекрати тоя теч към акумулатора - секи път е целия във дова - кабелите от компа плуват във вода - знам че не е редно и затова искам да ми дадете някой съвет защото побеснях вече!!!
...Сега ще пусна снимки за да видите кое точно ме дразни....
Ето проблема:
http://volkov.it-ware.org/vwclub/1.bmp
http://volkov.it-ware.org/vwclub/2.bmp
http://volkov.it-ware.org/vwclub/3.bmp
Идята ми беше тези отвори да са закрият и въобще водата да не се стича там ами покрай калниците
http://volkov.it-ware.org/vwclub/4.bmp
Теч в купето!! VW Polo 90-94 - Снимки
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Теч в купето!! VW Polo 90-94 - Снимки
Последна промяна от Volkov на Съб 24 май 2008 13:50, променено общо 1 път.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От двете страни трябва да има дупки за оттичане на насъбралата се вода, мен също ме предупредиха да ги чистя редовно, за да нямам този проблем. Утре като се видим може да ги проверим (ако не си го сторил вече, де - тогава ще търсим проблема другаде
)
Решение на проблема по начина по който Volkov мисли може да бъде покриване на отворите с релефна алуминиева ламарина (газарско ще да е, и плюс това ще изглежда мноо "рацинг"), но тогава ще трябва да се помисли и как да се направи да може да се отваря, че все някога ще се наложи и тогава 300 яда!

Решение на проблема по начина по който Volkov мисли може да бъде покриване на отворите с релефна алуминиева ламарина (газарско ще да е, и плюс това ще изглежда мноо "рацинг"), но тогава ще трябва да се помисли и как да се направи да може да се отваря, че все някога ще се наложи и тогава 300 яда!
Последна промяна от doc_j на Съб 24 май 2008 14:28, променено общо 1 път.
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
doc_j написа:От двете страни трябва да има дупки за оттичане на насъбралата се вода, мен също ме предупредиха да ги чистя редовно, за да нямам този проблем. Утре като се видим може да ги проверим (ако не си го сторил вече, де - тогава ще търсим проблема другаде)
ясно че трябва да се оттича, но защо тече в купето мен това ме дразни пък и сичко е във вода

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Това е бел кахър бре колеги...
Местата трябва да се почистват и отводните каналчета да се отпушват. След едно хубаво почистване държи около година.
На стария половер се бях побъркал! При всеки дъждец ми се мокреха двата предни колани и така и не хванах проблема...
Местата трябва да се почистват и отводните каналчета да се отпушват. След едно хубаво почистване държи около година.
На стария половер се бях побъркал! При всеки дъждец ми се мокреха двата предни колани и така и не хванах проблема...
Последна промяна от groznika на Съб 24 май 2008 23:25, променено общо 1 път.
тъй.....
до +къмулятора-вдясно има една дупчица....хайде вземи я почисти
До бушонтта тоже.....Ще ги видиш-доста големи дупки,обикновенно затлачени....
Има нещо сбъркано в тея коли....както казва Вили.....
Ама-кат"се зачисти мизерта-няма грижи с локвите-просто си изтичат....
Както ти каза ЧИЧИ-тва не е дерт
BTW-само ако знам как,защо и кога се събират листата в това пространство(при положение че паркирам на "ливада"-като как има листа там.....)-обещавам да пиша за решението на проблема

до +къмулятора-вдясно има една дупчица....хайде вземи я почисти

Както ти каза ЧИЧИ-тва не е дерт

BTW-само ако знам как,защо и кога се събират листата в това пространство(при положение че паркирам на "ливада"-като как има листа там.....)-обещавам да пиша за решението на проблема

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Volkov написа:Това с тия отвори ясно, но аз искам превенция - на проблема- за карба ми беше се тая, ама ГТ има комп и ме притеснява тая вода която преминава покрай него - не ми се струва редно и затова и пуснах темата да се поизмисли нещо по нашенски!!
Споко. Това не е домашно PC. Пакетиран е доволно добре

bigcat написа:На мене ми се събира вода в краката на возещия се отзат от дясно и немога да разбера от къде влиза
а случайно багажника да е мокър?

тъпата вода влиза от уплътненията на стоповете

оттам се оттича под седалката към пасажерското място.
решението(поне при мен) е да се свалят стоповете,да се зачисти от многогодишната мизерия и да се намаца със силикон.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
chy написа:тъй.....
до +къмулятора-вдясно има една дупчица....хайде вземи я почисти![]()
Както ти каза ЧИЧИ-тва не е дерт![]()
BTW-само ако знам как,защо и кога се събират листата в това пространство(при положение че паркирам на "ливада"-като как има листа там.....)-обещавам да пиша за решението на проблема![]()
![]()
ти що не дойде днес

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”