Къде ни снима КАТ !!!
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера като пътувах към Ботевград ,забелязах фалшивата картонена патрулка и си викам..хах..и тука има такива...и не ми направи впечатление...на връщане я загледах пак и видях че над нея върху билборда има камера...така че внимавайте колеги!!...аз както си минах с 120 от там...дано не ми пратат честитка....
-
Oxyde написа:Вчера като пътувах към Ботевград ,забелязах фалшивата картонена патрулка и си викам..хах..и тука има такива...и не ми направи впечатление...на връщане я загледах пак и видях че над нея върху билборда има камера...така че внимавайте колеги!!...аз както си минах с 120 от там...дано не ми пратат честитка....
2км преди това има ограничение 90
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Re: -
Dasti написа:Oxyde написа:Вчера като пътувах към Ботевград ,забелязах фалшивата картонена патрулка и си викам..хах..и тука има такива...и не ми направи впечатление...на връщане я загледах пак и видях че над нея върху билборда има камера...така че внимавайте колеги!!...аз както си минах с 120 от там...дано не ми пратат честитка....
2км преди това има ограничение 90
е добрече ми каза брато аз незнаех

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
ABSOLUT написа:те казаха че тези камери са сложени за да не се крадят или чупят картонените патрулки.
Точно днес минавах покрай една картонена и видях, че камерите са насочени към трафика, а не към патрулките. Ако беше да следят за злоупотреби щяха да ги насочат надолу. Внимавайте като минавате покрай тях!
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:ABSOLUT написа:те казаха че тези камери са сложени за да не се крадят или чупят картонените патрулки.
Точно днес минавах покрай една картонена и видях, че камерите са насочени към трафика, а не към патрулките. Ако беше да следят за злоупотреби щяха да ги насочат надолу. Внимавайте като минавате покрай тях!
радарът не пищи на тях
ABSOLUT написа:те казаха че тези камери са сложени за да не се крадят или чупят картонените патрулки.
ISRalien написа:Точно днес минавах покрай една картонена и видях, че камерите са насочени към трафика, а не към патрулките. Ако беше да следят за злоупотреби щяха да ги насочат надолу. Внимавайте като минавате покрай тях!
lowrider написа:радарът не пищи на тях
K написа:Някой запитвал ли се е тези камери над картонените полицаи как се захранват и как сигнала стига до КАТ ? Опитах да се загледам, но зад камерите не видях никакви кабели. Дали не са fake ?
А, и при подобно видео наблюдение извън града в другите бели държавици се слагат табели с предупреждение.
Аз мисля, че тия камери са картонени ... кат патрулките под тях.