petyo_k написа:Мислех така,защото баща ми кара Ксантия и имаше такъв проблем,но другите колелета си действаха.
Няма логика!
Освен ако не е с два независими канала за преден и за заден мост, ама нещо....
racing_team_vidin написа:Искам да питам за цена за заден датчик за АБСа, Прочетох различни цени (повечето), но имаше една 38лв. в Ауто+ актуална ли е тази цена. Аз няма как да проверя във Видин сега правят магазина на А+.
break написа:а дали е възможно проблема със светенето на лампата да е от датчиците за накладките(при мен липсват),като запаля лампата на абс-а светва и угасва но като тръгна и след 300-400 метра светва отново???
petyo_k написа:racing_team_vidin написа:Искам да питам за цена за заден датчик за АБСа, Прочетох различни цени (повечето), но имаше една 38лв. в Ауто+ актуална ли е тази цена. Аз няма как да проверя във Видин сега правят магазина на А+.
Значи колега сега ще ти обясня горе-долу как стоят нещата с тия датчици.Тия дето са по 38 лева в А+ са куче марка,а оригиналния струва някаде от порядъка на 160 лева.Ако си с дискови спирачки отзад,нямаш никакъв проблем защото за теб има куче марка датчици,но ако си с барабани като мен ще трябва да взимаш оригинален щот са били редки.Вчера дадох 163 лева в А+ и да ти кажа,че колкото и да дадеш накрая се Чувстваш готино кат видиш как спираш
petyo_k написа:break написа:а дали е възможно проблема със светенето на лампата да е от датчиците за накладките(при мен липсват),като запаля лампата на абс-а светва и угасва но като тръгна и след 300-400 метра светва отново???
Лампата светва,а АБС-а работи ли си ти,щото аз не знам по таблото да има лампа за накладки-да не е тая да действа и като такава.Или поне така мисля-иначе за какво са ти тия датчици за накладки?
Най-добре е да идеш на компютърна диагностика и ще ти проверят куп други работи освен това.
petyo_k написа:За лампата дадох само предположение и съм съгласен,че е така,но за датчика ще споримМоя Голф е малко синхро,а и от 3 месеца се чудя дали да взема тоя датчик и вярвай ми колега,че попитах на доста места и всички така ми обясниха за тия датчици-всички да са се наговорили да ме излъжат точно мене.... не,че не може да е вярно това което казваш де,ама нали знаеш ,че живота учи най-добре.Прекараш ли се веднъж-трудно е за втори
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта