:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Въпрос: Ще пасне ли в таблото следното "радио"

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Въпрос: Ще пасне ли в таблото следното "радио"

Мнениеот gubaku » Вто 27 май 2008 20:49

Здравейте колеги,
Карам Пасат В5.5 със следното фабрично радио http://www.ukcar.com/road_tests/VW/pass ... STEREO.jpg (снимката не е на мойта кола, но става колкото да се придобие представа) Колата няма чейнджър и така само на радио... нещо ми куца :) Та харесах си една скромна системка... http://www.amazon.com/Pioneer-AVHP4000D ... 835&sr=8-1 и се чудя дали ще пасне на таблото на колицата. Предполагам че климатроника ще падне долу както на моделите с фабрична навигация, но май ще трябва да се подменят и пластасите а не знам откъде ще мога да се сдобия с такива. Иначе как мислите - за 500лв си заслужава тая машинка, пък и е семпла на външен вид, ще си пасне ми се струва...

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Сря 28 май 2008 18:50

колега трябва ти нова конзола за двудинов плейер като този който си харесъл . имаше подобна тема , потърси я с търсачката

Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theone » Пон 02 юни 2008 8:51

Колега ако ми позволиш един коментар за уреда, тъй като на служебния ван имаме същия модел - :не: !!!

Много некомфортно, много непрактична навигация из менютата! късам си нервите с това нещо всеки път!

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Пон 02 юни 2008 8:55

Добре де, да речем че пластмасите за двудиновото радио ще си ги намеря отнякъде, дето се вика ще си ги поръчам да ми ги доставят във VW, едва ли ще са кой знае колко пари. Да не говорим че мога да си ги поръчам и да ми ги отлеят. Това което ме притеснява повече е дали самото радио ще пасне, не знам дали са универсални двудиновите cd-та. Размерите на Pioneer-a са 17,78 x 5,08 x 15,88 но никъде не мога да открия какви са размерите на оригиналното двудиново радио или навигация на пасата. Предполагам че би следвало да пасне, ама... някой по-разбирач да се изкаже

Потребителски аватар
Individual
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Individual » Пон 02 юни 2008 9:00

Всичко става,мерак да имаш,аз на мойта мислех да и взема такава мултимедия подобна и се слага като си отстраня шкафчето за слагане на разни работи и оригиналния касетофон и тя си влиза,но се ориентирах към флип аут-а,за преходните пластмаси 100 на 100 ги ма в VW защото има vw-та които са си заводско с навигация :roll: :wink:

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Пон 02 юни 2008 9:00

Колега ако ми позволиш един коментар за уреда, тъй като на служебния ван имаме същия модел - !!!

Много некомфортно, много непрактична навигация из менютата! късам си нервите с това нещо всеки път!

Отворен съм и за други предложения за CD, това просто ми хареса като функционалност и цена, а и ми допада това, че е изчистено и няма хиляда копчелака и мигащи светлинки, което по принцип доста ме дразни в повечето останали модели.

Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theone » Пон 02 юни 2008 9:13

gubaku написа:

Колега ако ми позволиш един коментар за уреда, тъй като на служебния ван имаме същия модел - !!!

Отворен съм и за други предложения за CD, това просто ми хареса като функционалност и цена, а и ми допада това, че е изчистено и няма хиляда копчелака и мигащи светлинки, което по принцип доста ме дразни в повечето останали модели.

да - но от там му идват и проблемите - трудно се вижда на светло, в движение тъй като няма копчета трудно можеш да научкаш каквото и да било - трябва да се взираш и отнема много внимание! като предлагани възможности - не мога да кажа нищо негативно - но това как те са представени като меню и навигация - тотален хаос!!!!

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Сря 04 юни 2008 7:00

Колега май наиситна си прав за неприятния интерфейс. Сега забелязах, че то всъщност няма никакви копчета по панела което значи че за смяна на песен, папка и т.н. ще трябва да се цъка по екрана, което от опит знам че е досадно и отнема доста от вниманието на шофиора (в момента ползвам едно Garmin Nuvi за плеър, като съм го свързал с адаптерна касета към оригиналното радио) Обаче се разгледах из нета и се оказа че това е най-евтиния вариант от този клас плеъри... другите марки и модели почват от 5-600 долара нагоре, иначе има за по 200-250 долара разни кучи марки от сорта на нашите NEO и ELITE. От няколко дни обмислям и като вариант да си купя един 7'' тъчскрийн и да си сглобя едно PC за колата, ама надали ще имам толкова време и нерви да се разправям, не че е кой знае каква философия, ама пък и за какво ли на човек му трябва Windows в колата :lol:

Потребителски аватар
vlado
Автомобил:
Двигател:

Идея за CD чейнджър

Мнениеот vlado » Пет 13 юни 2008 20:15

Колега, от думуте ти разбирам, че си недоволен от липсата на CD-чейнджър. Защо не пробваш това - http://www.xcarlink.bg. И аз съм мераклия, но нямам път към София, а и се интересувам от мнения на използвали устройството.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”