"Български имоти" ГО-цената за автомобили до 1800 куб.м. е 72лв.
Който е решил да я прави там, до спирката на Орлов мост има голяма къща с табела "Български имоти". На първия етаж срещу стълбите има 2 мацки - Ади и Мая, които ще ви обърнат МНОГО внимание като кажете, че сте от клуба на Фолксваген. Те ще ви я сключат Гражданската ако искате! Приятелки са ми и двете! За повече въпроси, те ще ви отговорят на всичките!!!
Сключване на ГО в БГ имоти за 72лв сега!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сключване на ГО в БГ имоти за 72лв сега!!!
Само не разбирам от поста ти това промоционална цена ли е или ще бъде такава за 2006 изцяло.solarium1982 написа:"Български имоти" ГО-цената за автомобили до 1800 куб.м. е 72лв.
...........
Re: Сключване на ГО в БГ имоти за 72лв сега!!!
angel.12345 написа:Само не разбирам от поста ти това промоционална цена ли е или ще бъде такава за 2006 изцяло.solarium1982 написа:"Български имоти" ГО-цената за автомобили до 1800 куб.м. е 72лв.
...........
Това е цената за цялата 2006 г за коли до 1800кубика - 72лв +5лв застраховка на местата
за 1900- 2500кубика е 92 лв
аз сключих днес при тях както и за още 7 коли

цената наистина важи само до днес щот конкуренцията е ревнала и са ги принудили от надзора да вдигнат цените
но това не е проблем ако днес я сключите - пишат с вчерашна дата

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Казах ви аз да разчитате на сигурността в успеха си
и да спите спокойно с читава застрахователна компания като ДЗИ например...!Тяхната тарифа няма да мръдне от 83лв до 1.5 и 95лв до 2.0. Вие си знаете...

dude написа:хахах неееееееее,
в младост 3 в кондора на втория етаж
и аз там 7 коли опуках за по 72лв - фанах промоцията
а и много добра оферта обадиха за пълно каско с 25% отстъпка
както и за домашно имущество (ако съседа ви наводни примерно)
БГ Имоти ме кефят - от 2005 са собственост на най-големия австрийски застраховател и за това са с агресична политика на пазара за клиенти и цените са им най-добрите
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”