Благодаря на Tomcat за съветите които даде
и мене ме хвана ръждата...
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Hertz написа:Най-интересното е че капачката за 3ка не ръждясва. Взети са по едно и също време капачката на тройката е в такова състояние:
То само това не й ръждясва на тройката
Залей го по-обилно, разтвори в една чаша вода сол, доволно сложи солчица, разбъркай да се разтвори и топни един парцал, да попие харабийската, сгъни го после да стане толко голям, колкото капачката и го остави два три дни да седи така, може и повечко!
Ама ми се струва, че сте объркали марката и модела, питайте във форума на Фиат, Форд и Опел как правят тая ралта!
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
На 3-ката си ръждясва Симо, споко открих как. Трябва да сe отнасяш нeжно - както eдин готвач към ястиeто и както eдин играч към дама. Първо забъркваш eдна хубава гозбичка - в тeнджeра слагаш вода от чeшмитe до халитe, яко морска сол и чакаш. Аз съм си луд и сложих малко капачката да сe накваси вътрe
но послe я извадих да заври хубаво отварата. Слeд това яко поливанe и задължитeлно сe чака да изсъхнe до слeдващото поливанe. В банята пуснах душа с яко топла вода за да станe ощe по влажно и ръждата да сe развива по благоприятно това e за сeга от мeн, снимки по късно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”