Колеги, по молба на niksi, който в момента няма достъп до форума, предлагам на Вашето внимание актуалните цени на "Евроинс" за застраховка ГО за 2006 г.:
Без ПТП:
- до 1.8 вкл. - 83 лв.
- над 1.8 - 95 лв.
С ПТП:
- до 1.8 вкл. - 95 лв.
- над 1.8 - 110 лв.
Актуални цени за ГО на "Евроинс" при niksi
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:абе верно ли, че Алианц карали клиентите да подписват някакви декларации? Нещо за като обещание да карат без произшествия?
Ахам. И гледайте къв е х.я - ГО-то покрива щети при катастрофа причинена от теб. Те те карат да подпишеш че няма да правиш ПТП. Като направиш ПТП ти казват "О ама вие сте подписали декларация дето сте обещали да не правите ПТП". И ходи се оправяй.
Иначе за тарифите - това е което Lawyer е пуснал.
За хора от форума следните цени без ограничение на бройка и т.н.
Без ПТП:
- до 1.8 вкл. - 78 лв.
- над 1.8 - 90 лв.
С ПТП:
- до 1.8 вкл. - 90 лв.
- над 1.8 - 105 лв.
Това е което мога да направя, мисля че вече сумите са съвсем нормални.
°niksi° написа:Ахам. И гледайте къв е х.я - ГО-то покрива щети при катастрофа причинена от теб. Те те карат да подпишеш че няма да правиш ПТП. Като направиш ПТП ти казват "О ама вие сте подписали декларация дето сте обещали да не правите ПТП". И ходи се оправяй....

А на Евроинс додоха ли им изобщо лиценз за ГО? До вчера не беше решено.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дееба стига сте се заяждали. Дадоха ли им лиценз. Кога са им го взимали лиценза.
ТОВА Е МОЖЕ БИ ПОСЛЕДНОТО МИ МНЕНИЕ ПО ТИЯ ТЕМИ. ПИСНА МИ НА ОНАЯ РАБОТА ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ НА ВСЯКАКВИ.
ДАЛ СЪМ ОФЕРТА КОЯТО МИСЛЯ Е ПРИЕМЛИВА. ИСКАХТЕ ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВО - Е МИСЛЯ ВЕЧЕ ЦЕНАТА Е НОРМАЛНА. КОЙТО ИСКА ДА СЕ ОБАЖДА И ДА ПИШЕМЕ КОЙТО НЕ ИСКА ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ, НО ДА ЗАПАЗИ КОМЕНТАРА ЗА СЕБЕ СИ ОСОБЕННО КОГАТО НЕ Е СИГУРЕН В ТОВА КОЕТО КАЗВА.
ТОВА Е МОЖЕ БИ ПОСЛЕДНОТО МИ МНЕНИЕ ПО ТИЯ ТЕМИ. ПИСНА МИ НА ОНАЯ РАБОТА ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ НА ВСЯКАКВИ.
ДАЛ СЪМ ОФЕРТА КОЯТО МИСЛЯ Е ПРИЕМЛИВА. ИСКАХТЕ ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВО - Е МИСЛЯ ВЕЧЕ ЦЕНАТА Е НОРМАЛНА. КОЙТО ИСКА ДА СЕ ОБАЖДА И ДА ПИШЕМЕ КОЙТО НЕ ИСКА ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ, НО ДА ЗАПАЗИ КОМЕНТАРА ЗА СЕБЕ СИ ОСОБЕННО КОГАТО НЕ Е СИГУРЕН В ТОВА КОЕТО КАЗВА.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”