Какво ще кажете ако сложа на голфа от гаража от тези ламаринените , надявам се се сещате за какво става дума?
mod edit: gr_kanev
Декоративни дръжки МК4- мнение
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: Декоративни дръжки МК4- мнение
gero написа:Какво ще кажете ако сложа на голфа от гаража от тези ламаринените , надявам се се сештате за какво става дума?
Перник тунинг.
Виж ако наблегеш на хром линия ДА ама си трябват доста пари.

leonardo_vd написа:gero написа:Какво ще кажете ако сложа на голфа от гаража от тези ламаринените , надявам се се сештате за какво става дума?
Перник тунинг.
Виж ако наблегеш на хром линия ДА ама си трябват доста пари.
стига с тоя Перник деба

mod edit: gr_kanev
gero написа:Какво ще кажете ако сложа на голфа от гаража от тези ламаринените , надявам се се сештате за какво става дума?
Moля те недей! остави тоя проф. тунинг за жигулите! наистина циганийка!
ако искаш да ги направиш по хубави ги смени с такива с цвета на колата или боядисай/лакирай твоите.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
leonardo_vd написа:gero написа:Какво ще кажете ако сложа на голфа от гаража от тези ламаринените , надявам се се сештате за какво става дума?
Перник тунинг.
Според мен не пернишки тунинг,а някоя видинска цигания може човек да си спретне ако си сложи такива дръжки за това по-добре недей!
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Дашо написа:leonardo_vd написа:gero написа:Какво ще кажете ако сложа на голфа от гаража от тези ламаринените , надявам се се сештате за какво става дума?
Перник тунинг.
Според мен не пернишки тунинг,а някоя видинска цигания може човек да си спретне ако си сложи такива дръжки за това по-добре недей!

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Дашо написа:leonardo_vd написа:gero написа:Какво ще кажете ако сложа на голфа от гаража от тези ламаринените , надявам се се сештате за какво става дума?
Перник тунинг.
Дашо, това е мит като за голфаджията, но щом се впрягаш си е твоя работа. По мойта кола цигнийки няма за разлика от твойта. Виж си декоративната перка на тавана, и да нямаш GPS. Аман от комплексари и разбирачи в тоя форум. Баси само да се помайтапиш с някой и веднага на нож.
ПП. Нига и при теб има такъв тунинг елемент, ако колата от аватара е твоя.

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
leonardo_vd написа:Дашо, това е мит като за голфаджията, но щом се впрягаш си е твоя работа. По мойта кола цигнийки няма за разлика от твойта. Виж си декоративната перка на тавана, и да нямаш GPS. Аман от комплексари и разбирачи в тоя форум. Баси само да се помайтапиш с някой и веднага на нож.
Глей ся видински-аз ако искам на тавана и перка от въртолет мога да си монтирам-ич не ми дреме на х*я какво си мислят разбирачите като тебе!Не си спомням някой да е подметнал нещо за твоя град,та да нареждаш другите,нали.Така че си спестявай,моля те подобни квалификации!Нито аз,нито никой не се майтапи с твоя град,така че бъди така учтив и ти да не се ебаваш с моя!А и съм 100 % сигурен че ти НИКОГА не си стъпвал в ПК,така че не можеш да знаеш за какво става въпрос и по тоя начин си правиш само гимнастика на устата!!!
П.П.А и ако те дразни толкова моята антенка мога на събора да ти я дам да я опиташ на цвят и вкус да видиш ч изобщо не е лоша-току виж си я и харесал!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”