значи търся си още един човек да си купим това
http://www.redline-tuning.com/info.php? ... &c=98&p=99
на мен ми трябва само единия ключ понеже от доста време искам да си намеря такъв ключ и са си го ползвам за голфа,но досега намерих само по 50лв парчето тук в софия.Тая оферта е добра ,гоеорих и с човека които ги продава увери ми че заготовката става за голф ,така че ако някой иска да си смени алармата или нещо такова съм насреща,само за ключа съм готов да помема 20лв от цената и полувината от доставката.
Кой иска да правим партия на тази газария??
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:тия ключове са лабави-не издържат дълго на усукващото натоварване

Никой да не се обижда ама така мисля. Даже като ходих да си взимам аларма и 2-3 модела ги прескочих заради грозните дистанционни, а продавача ми вика - тия са много модерни в момента.

- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
как кой се интересува взимам гоNikolay1 написа:Аз имам 1 дистанционно с ключ за такава аларма, ако някой се интересува да пише ЛС с някаква цена и да го взима
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
предполагам че се блазниш от цената ...............мислиш ли че за толкова пари ще оправдае очакванията ти 

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
gas написа:предполагам че се блазниш от цената ...............мислиш ли че за толкова пари ще оправдае очакванията ти
ми то ясно че не е като на S-класа ,но като гледах това което един ключар ми предложи за 60лв това си е направо бомба ,
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”