Гумени тампончета под предния капак- нужда от снимка

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Гумени тампончета под предния капак- нужда от снимка

Мнениеот POLO GTI » Пон 16 юни 2008 18:13

Здравейте,
както се подразбира от заглавието, което може би не е най-подходящото, но не измислих друго, се нуждая от снимка на гумените тампончета, които се намират върху горната вътрешна част на предните калници. Върху тях дефакто ляга предния капак като се затвори. Понеже не са със симетрична форма, искам да видя как точно да ги монтирам. Предварително ви благодаря.
Поздрави

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 16 юни 2008 19:33

Да знаеш ,че от всяка страна има общо по 3 тампона. Единият е горе на капака ,а другите 2 са долу. Единият отпред (за регулирване на това колко да се затваря капака) и другият е на калника отгоре (ти май само за него питаш де ,ама....... :D )

ей го на капака отгоре
Изображение
ей ги и другите 2
Изображение

За този мисля ,че е монтиран точно в дупката в която са монтирани амортисьотите на предният ти капак

Изображение

Изображение

От другата страна съм с амортисьор и се наложи да махна тампона който е отгоре на капака - тъй че едва ли ги имаш и ти тези тампони. На самият капак има една пластасова лентичка ,а в тампона дупчица. Тампона се нанизва на пластмасовата лентичка и това е. Артиса ми един такъв (да знаеш)

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пон 16 юни 2008 19:43

Ей златен си 8)

Имам ги задните тампони, които са на самия капак, но са с място за амортисьорчетата. За тези предните ставаше дума, дупките им са свободни, защото амортесьорчетата се монтират на мястото на единия от болтовете, които захващат калника.
Много благодаря за бързата реакция и помощта! :да:

ПП. Виж си ЛС :wink:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”