кво да ви кажа не ми варви изобщо , да живееш в БГ вече да живееш в страх да не те думнат , оня ден обраха 2ма съседи по сред бял ден , само кражби на коли и апартаменти и т.н. просто нз кво да правиш тука , да не си купиш нещо за да не ти го откраднат , да не си купиш нещо като можеш май да си го гепиш......... мн кражби стават напоследак нз човек кво да прави.........какво е да живееш в бг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
какво е да живееш в бг
за 3ти пати тази година в рамиките за 1 месец ни обраха за 3ти пат
тапи наркомани
кво да ви кажа не ми варви изобщо , да живееш в БГ вече да живееш в страх да не те думнат , оня ден обраха 2ма съседи по сред бял ден , само кражби на коли и апартаменти и т.н. просто нз кво да правиш тука , да не си купиш нещо за да не ти го откраднат , да не си купиш нещо като можеш май да си го гепиш......... мн кражби стават напоследак нз човек кво да прави.........
кво да ви кажа не ми варви изобщо , да живееш в БГ вече да живееш в страх да не те думнат , оня ден обраха 2ма съседи по сред бял ден , само кражби на коли и апартаменти и т.н. просто нз кво да правиш тука , да не си купиш нещо за да не ти го откраднат , да не си купиш нещо като можеш май да си го гепиш......... мн кражби стават напоследак нз човек кво да прави.........- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голямо лошо куче, решетки по прозорците, блиндирана врата, бухалка под възглавницата...и непрекъснато нащрек нещо да не се случи - това не е живот, а чисто и просто необходимост, начин на оцеляване...Една от причините да не остана да живея в София, въпреки възможностите, които предлага големия град.
Не робувам на вещи, но човек трябва да умее да цени плодовете на своя труд.
Съжалявам за това, което ви се е случило...дваж по-дълбоко съжалявам за това, което се случи на хубавата ни Родина...Евросъюз...Запада...искахме го, но хубавото винаги върви ръка за ръка с лошото...така е живота...
Не робувам на вещи, но човек трябва да умее да цени плодовете на своя труд.
Съжалявам за това, което ви се е случило...дваж по-дълбоко съжалявам за това, което се случи на хубавата ни Родина...Евросъюз...Запада...искахме го, но хубавото винаги върви ръка за ръка с лошото...така е живота...
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- mk2_Golf83
имаме СОД 161 ама най странното че не се е вкл. майка ми не дава куче ...... иначе искам питбул тва ми е любимото куче , тапото че взлизат през балконската врата щото е дограма и лесно се повдита и отваря ......... живея в младост........... просто ни варнаха от самото начало всичките спестявания на наще , на сестра ми 2ри лаптоп ....... злато даже и мой дрехи.......... 
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
ако щеш 50 СОТ а да сложиш пак файда никаква тук е българия
Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 22:01, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
Върни се в “ОФФ-Топик - други”