Айде ако може някой съвет за удар отзад
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
Айде ако може някой съвет за удар отзад
Искам да попитам за ударена кола отзад и като е събрала фугите на задните врати, какъв е начина да се оправи, става въпрос за МК3
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
Удар
Ами, да ти кажа удара не е сериозен, от прав поглед като погледнеш, почваш да се чудиш, колко малко са щетите, само заден капак, а всъщност като сложихме новия капак показа колко много престилката и бронята са влезнали на вътре и от там малко и единия калник е подал и е събрал фугата между вратата
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
снимка
Е нямам снимка в момента
утре може да кача някоя

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
разпъване с червячен крик / от бус -на повече тонаж е и е по-як/ с помощта на дървени греди . Но без снимка е гадаене.
Трябва да имаш място където да се подпре крика/ и леко натягане .Натягане проба с капака, натягане и проба.
Преди 3-4 дни гледах в 1 гараж как се разпъваше ударена отзад кола, но използваха червячна лебедка.
Аз на 2 пъти разпъвах с черячен крик.
Трябва да имаш място където да се подпре крика/ и леко натягане .Натягане проба с капака, натягане и проба.
Преди 3-4 дни гледах в 1 гараж как се разпъваше ударена отзад кола, но използваха червячна лебедка.
Аз на 2 пъти разпъвах с черячен крик.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В ръзваш за стълба ред вас с едно стоманено въже слагаш колана ръгаш първа и газ - ма не много ,че става още по-лошо и ще видиш как ще се оправи.
ПРинципно или на стенд илил на греда в най-лошия случай с хидравлична помпа ( разпъвачка ) . Това дава възможност да сверяваш диагоналите и да направиш нещата по най-добрия начин. Ако нямаш диагоналите на Голфа аз имам една книга там са си схемите допуските и т.н. обади се ще ти ги дам.
Само един съвет - ако до сега не си правил такова нещо викни някой дето разбира дори исамо акъл да дава , че нещата не са чак толкова прости.
ПРинципно или на стенд илил на греда в най-лошия случай с хидравлична помпа ( разпъвачка ) . Това дава възможност да сверяваш диагоналите и да направиш нещата по най-добрия начин. Ако нямаш диагоналите на Голфа аз имам една книга там са си схемите допуските и т.н. обади се ще ти ги дам.
Само един съвет - ако до сега не си правил такова нещо викни някой дето разбира дори исамо акъл да дава , че нещата не са чак толкова прости.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”