Спряха да ми работят копчетата на ел.стъкла
Спряха да ми работят копчетата на ел.стъкла
Здравейте ! От начало спря да работи дясното стъкло сега вече и лявото.Нито мога да ги вдигна нито да ги сваля!Отварях самите копчета,които се намират на шоф. врата с цел да ги почистя!Поработиха два три дни и край сега вече нищо!А най-лошото е , че не знам и от каде да си намеря такива ключета!Ако някой може да помогне ще съм много благодарен!А за бирата то е ясно ще черпя!:)

Ми отвори ги и ги виш, ако не са счупени превключвателите ги намести,нещо се е размърдало или прожинките са омекнали изведи кабелите до средния панел някаде дето има свободно место за добавяне на нови копчета и сложи там нови два- (три позиционни ключа), може и един за двата джама само да не объркаш кабелите, или търси същите ма са цифра.
Виш на новите шкоди или сеати какви са нема ли да има същи...
Виш на новите шкоди или сеати какви са нема ли да има същи...
Благодаря за отговора,но според мен си им е дошло времето за смяна на самите бутони не е от кабелите!Явно самите пластинки вътре вече не контактуват правилно и са за смяна!А колкото до пружинките те са като ламаринки и са си доста стегнати!Видяло се е , че ще ги сменям но се чудя дали няма да има някъде из моргите такива или ще трябвада си взема нови? 

--vaskom написа:не е от кабелите!Явно самите пластинки вътре вече не контактуват правилно и са за смяна!А колкото до пружинките те са като ламаринки и са си доста стегнати! ?
--Оптегни малко пластинките изкриви ги малко може пъпките да са се стопили и да не затваря ключа или си сигурен че не са кабелите от кабелите джама работи ли
Сигурен съм , че кабелите са здрави!Когато махна пластинките за които казах , че дават контакт и това го направя с изкуствено мостче работят! Като сложа самите пластинки,които са големи колкото зърно от леща и са кръгли - спира да работи! А общо в едно бутонче те са 4 броя! А точно такива едва ли ще мога да намеря! Много са странни!
Дали няма да има някъде самите бутончета ?
Дали няма да има някъде самите бутончета ?

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И задължително си зачисти масата на веригата преди да тръгваш да купуваш нови /товарът е голям и като сложиш мостче облекчаваш веригата, но това не означава, че замасяването й е наред/ Този проблем с масите май е всеобща болест. В момента при майстора ми имало още едно Поло, на което му играят оборотите при загрял двг. , когато вкл. фаровете /при мен почти се стабилизираха, но не напъно - прави 2-3 колебания преди да заспи, въпреки всички процедури, предприети досега/ Сега майсторът ще сваля от ЕТКА всички вериги и един ден ще замасяваме. След като го направим, ще пиша, независимо в коя тема, стига да има нешо общо с масите, или оборотите.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”