dobrinb написа:Информационно обслужване също предлагат, при това на много добри цени.

dobrinb написа:Информационно обслужване също предлагат, при това на много добри цени.
sick_fuck написа:Roberta написа:За НОИ още не става!
Айди беИначе е голямо улеснение
mladvampirTDI написа:Dessi написа:
Да НОИ работи през булстат а в личен сертификат влиза само ЕГН...
Да те питам, защо ЕГН-то трябва да ми е в сертификата, респективно в публичните регистри на доставчика? Питал съм и КРС, ама греда, никой не казва.
mladvampirTDI написа:Dessi написа: ... можеш и сам да видиш едни ограничени данни и не ограничени
Дали? А като се сваля, отворя, получа сертификата?
Това е бъг на Бг законодателството в тази област, така, че нищо не може да се направо, ам е дразнещо да ми знаят всички ЕГН-то.....
VWGT написа:при самото подписване на договора за е-подпис трябва изрично да заявиш (ако те предупредят или си чел закона), че не искаш личните ти данни да бъдат публично достъпни. В закона много през пръсти е написано какво и как да бъде публично представено за удостоверяване на валидност, и позволява доста свободно тълкуване от страна на издателя. Вече той преценява кое как да направи, за да защити интереса на клиента, ако изобщо го съобрази. А най-лесното е това което се случва и с подписите и с тъговския регистър: лична информация, данни, телефони, месторабота, е-поща под път и над път в интернет и по разни страници. Добре, че поне гуугъл не рови чак там.
Dessi написа:dobrinb написа:Информационно обслужване също предлагат, при това на много добри цени.
Най-ДОБРИТЕ СМЕ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта