регистрация на МПС в КАТ еко такса 200лв

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
passatdriver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passatdriver » Чет 19 юни 2008 14:58

може ли някой запознат да даде точна информация къде се плаща преди или след регистрация че съм без никакви номера и не е много хубаво да се воза напред назад

Потребителски аватар
vaskoniracing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoniracing » Пет 20 юни 2008 0:35

Да ве на европееца 3аплатата му отива 3а кредити и данаци,но кара по автобани оставя си колата отключена па3арува на цени по_ниски от колкото в БГ,не живее в панелка на 40год.кара нова кола и си прекарва уикенда в съседна на неговата страна и най-важното живее сигурно да 90год. :evil: sorry 3а спама ама е така 3а съжаление

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 20 юни 2008 8:19

Какво ревете за 200 лв такса .... Напълно нормална такса си. Не се плаща всеки ден нали, а и наистина трябва да се подхване борба с дъртите дръгели ... :idea:
Който няма пара ... градски транспорт :idea: Нормално нали и във всяка развита страна се води подобна политика - колкото по стара кола, толкова повече плащаш. Заащо ли? Ми защото иначе ревем, че ни е мръсен въздуха, че има задръствания, че се карат опасни коли ...

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 20 юни 2008 8:24

group® написа:Какво ревете за 200 лв такса .... Напълно нормална такса си. Не се плаща всеки ден нали, а и наистина трябва да се подхване борба с дъртите дръгели ... :idea:
Който няма пара ... градски транспорт :idea: Нормално нали и във всяка развита страна се води подобна политика - колкото по стара кола, толкова повече плащаш. Заащо ли? Ми защото иначе ревем, че ни е мръсен въздуха, че има задръствания, че се карат опасни коли ...

Гальо, а първо да си опраим другите неща, па после да се почнат тия такси - заводите, дупките, заплатите, отношението ... тъпо е просто ... тва си е нова лапачка.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 20 юни 2008 8:29

Милослав написа:
group® написа:Какво ревете за 200 лв такса .... Напълно нормална такса си. Не се плаща всеки ден нали, а и наистина трябва да се подхване борба с дъртите дръгели ... :idea:

Гальо, а първо да си опраим другите неща, па после да се почнат тия такси - заводите, дупките, заплатите, отношението ... тъпо е просто ... тва си е нова лапачка.
Дай да не го избиваме на политика ;)
Ако питаш мен не е малък проблема и ако се пренебрегва много скоро ще стане много зле :idea:
Крайно време е да се направят и истински технически прегледи ... повярвай заради дъртите кочини ще страдаме повече от едни 200лв при регистрацията :idea:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 20 юни 2008 8:31

group® написа:
Милослав написа:

Дай да не го избиваме на политика ;)
Ако питаш мен не е малък проблема и ако се пренебрегва много скоро ще стане много зле :idea:
Крайно време е да се направят и истински технически прегледи ... повярвай заради дъртите кочини ще страдаме повече от едни 200лв при регистрацията :idea:

Виж за ТП съм много съгласен с тебе. Това трябва да се промени.
Спирам да пиша, че верно бия на политиканстване.
Искам само да уточня, че не ми е за 200те лева, а затова че не виждам да се влагат за това, за което се претендира да се взимат.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Пет 20 юни 2008 9:10

Искам само да уточня, че не ми е за 200те лева, а затова че не виждам да се влагат за това, за което се претендира да се взимат.

:да: :да: :да:

ikonoma
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ikonoma » Пет 20 юни 2008 9:36

Като вземат 200 лв. изчистват ли с тях въздуха?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 20 юни 2008 9:42

ikonoma написа:Като вземат 200 лв. изчистват ли с тях въздуха?

!!! ЕТО ТОВА Е НАЙ-ИСТИНСКИЯ ПОСТ В ТАЗИ ТЕМА!

бате евал ! много си прав !

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Пет 20 юни 2008 10:27

Нови до 6000лв. - 110лв
До 5г. - 150лв
От 6 до 10г. - 190лв.
Над 10г. 200лв

Това е от статия от днешния брой на 24часа
Няма много логика за разлика от 10лв само или пък разлика от 50лв за автомобил до 5г. и тези над 10г., но пък каква логика пък и аз търся в БГ управниците.... важното е някаква допълнителна такса да измислят... :roll:

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Пет 20 юни 2008 10:31

Изображение

Потребителски аватар
byjy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот byjy » Пет 20 юни 2008 18:47

rosy написа:Аз лично съм за еко таксата да стане и 20 000 лв за 20 годишни таралясници :!:
Що бе мане. Ние по бедните - кво да мрем ли.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 20 юни 2008 18:50

Да, стъпка е към косвеното му изчистване!

Потребителски аватар
byjy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот byjy » Пет 20 юни 2008 18:51

Френд като ти гледам гаража направо си ниньо.Тва маи е "95година .Ко праим.

ikonoma
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ikonoma » Пет 20 юни 2008 18:54

chefito написа:

Да, стъпка е към косвеното му изчистване!

Ами няма да стане, защото който няма пари няма да си купи нова и скъпа кола, а ще отгладува тези пари или за да ги компенсира ще си вземе още по-евтин и замърсяващ таралясник.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”