регистрация на МПС в КАТ еко такса 200лв
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
Да ве на европееца 3аплатата му отива 3а кредити и данаци,но кара по автобани оставя си колата отключена па3арува на цени по_ниски от колкото в БГ,не живее в панелка на 40год.кара нова кола и си прекарва уикенда в съседна на неговата страна и най-важното живее сигурно да 90год.
sorry 3а спама ама е така 3а съжаление

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Какво ревете за 200 лв такса .... Напълно нормална такса си. Не се плаща всеки ден нали, а и наистина трябва да се подхване борба с дъртите дръгели ...
Който няма пара ... градски транспорт
Нормално нали и във всяка развита страна се води подобна политика - колкото по стара кола, толкова повече плащаш. Заащо ли? Ми защото иначе ревем, че ни е мръсен въздуха, че има задръствания, че се карат опасни коли ...

Който няма пара ... градски транспорт

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
group® написа:Какво ревете за 200 лв такса .... Напълно нормална такса си. Не се плаща всеки ден нали, а и наистина трябва да се подхване борба с дъртите дръгели ...![]()
Който няма пара ... градски транспортНормално нали и във всяка развита страна се води подобна политика - колкото по стара кола, толкова повече плащаш. Заащо ли? Ми защото иначе ревем, че ни е мръсен въздуха, че има задръствания, че се карат опасни коли ...
Гальо, а първо да си опраим другите неща, па после да се почнат тия такси - заводите, дупките, заплатите, отношението ... тъпо е просто ... тва си е нова лапачка.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Дай да не го избиваме на политикаМилослав написа:group® написа:Какво ревете за 200 лв такса .... Напълно нормална такса си. Не се плаща всеки ден нали, а и наистина трябва да се подхване борба с дъртите дръгели ...![]()
Който няма пара ... градски транспортНормално нали и във всяка развита страна се води подобна политика - колкото по стара кола, толкова повече плащаш. Заащо ли? Ми защото иначе ревем, че ни е мръсен въздуха, че има задръствания, че се карат опасни коли ...
Гальо, а първо да си опраим другите неща, па после да се почнат тия такси - заводите, дупките, заплатите, отношението ... тъпо е просто ... тва си е нова лапачка.

Ако питаш мен не е малък проблема и ако се пренебрегва много скоро ще стане много зле

Крайно време е да се направят и истински технически прегледи ... повярвай заради дъртите кочини ще страдаме повече от едни 200лв при регистрацията

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
group® написа:Дай да не го избиваме на политикаМилослав написа:group® написа:Какво ревете за 200 лв такса .... Напълно нормална такса си. Не се плаща всеки ден нали, а и наистина трябва да се подхване борба с дъртите дръгели ...![]()
Гальо, а първо да си опраим другите неща, па после да се почнат тия такси - заводите, дупките, заплатите, отношението ... тъпо е просто ... тва си е нова лапачка.![]()
Ако питаш мен не е малък проблема и ако се пренебрегва много скоро ще стане много зле![]()
Крайно време е да се направят и истински технически прегледи ... повярвай заради дъртите кочини ще страдаме повече от едни 200лв при регистрацията
Виж за ТП съм много съгласен с тебе. Това трябва да се промени.
Спирам да пиша, че верно бия на политиканстване.
Искам само да уточня, че не ми е за 200те лева, а затова че не виждам да се влагат за това, за което се претендира да се взимат.
- digigi
- Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
- Двигател: 2019
Нови до 6000лв. - 110лв
До 5г. - 150лв
От 6 до 10г. - 190лв.
Над 10г. 200лв
Това е от статия от днешния брой на 24часа
Няма много логика за разлика от 10лв само или пък разлика от 50лв за автомобил до 5г. и тези над 10г., но пък каква логика пък и аз търся в БГ управниците.... важното е някаква допълнителна такса да измислят...
До 5г. - 150лв
От 6 до 10г. - 190лв.
Над 10г. 200лв
Това е от статия от днешния брой на 24часа
Няма много логика за разлика от 10лв само или пък разлика от 50лв за автомобил до 5г. и тези над 10г., но пък каква логика пък и аз търся в БГ управниците.... важното е някаква допълнителна такса да измислят...

Френд като ти гледам гаража направо си ниньо.Тва маи е "95година .Ко праим.group® написа:Какво ревете за 200 лв такса .... Напълно нормална такса си. Не се плаща всеки ден нали, а и наистина трябва да се подхване борба с дъртите дръгели ...![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”