Проблеми във фиксатора на скоростния лост.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
delirium
Автомобил:
Двигател:

Проблеми във фиксатора на скоростния лост.

Мнениеот delirium » Пет 20 юни 2008 22:06

Полото ми е 1.6 бензин моноинжекция 55KW 96 година.От известно време от фиксатора (пластмасов фиксатор) на скоростния лост се получава голяма хлабина, и затруднено превключване на скоростите.Най-голям проблем е превключването на първа и задна, в повечето случаи се застъпват.Какъв е проблема и как може да се отстрани?

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 21 юни 2008 6:44

лани имах твоя проблем но при мен си беше изпаднало тфа нящо.в едни задръстванекарам си и по едни време опааа немога да намеря ниедна скорост :evil: леко леко на 3та стигнах до един сервиз отстрани на "Италянеца" и вкарах я с мъка и пича ми вика е това не е за сефте един тампон от лада (незнам какъв :oops: ) и за 15минутки и 10 лева досега не ми е правила ядове.

п.п. надявам се говориш за онова отдолу на колата дето е

Потребителски аватар
delirium
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот delirium » Съб 21 юни 2008 9:11

Не съм сигурен точно от какво е.Според мен проблема се намира някъде под скоростния лост в самото купе, като се махне кожата под топката на лоста.Обиколих няколко сервизни магазина, и никъде нямаше въпросния фиксатор.

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 21 юни 2008 21:43

брат щях да те пратя в сервиз дето ще гу оправят за без пари и няма време ама си далечко....иди в някое малко сервизче дето попреправят работите зада стане временно или по моргите

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”