ivan_krastnika написа:Като цяло организацията ви куцаше. Нищо общо с графика които беше даден. ДО 6 часа ли да бях чакал. А и с тея бремена незнам кво правехте. С ръчен часовник ли ги замервахте да незнаете кое на кой е. С хронометър за 20лв по-добре можехте да се справите. Важно е награждаването. До него сичко треа да е решено а не после да мислите кой за кое място е. Пък и треа да си малумен че да не разбереш че Полото върви доста повече. Незнам времената но си мисля че и новият Голф се е справил доста добре. Така че като се прави нещо се прави както трябва. А отностно дрифта смятам че се нагледах на доста по селски неща пред времето което бях

Eeeee, колега! Само 3 мнения и само негативизми
- За ресурсите, с които разполагаше организацията на събора се справиха направо блестящо според мен.
- За измервателната техника отговорност си поемат собственика на пистата и техническите комисари.
- Не знам дали аз не съм го разбрала првилно или ти, но целта на този СЪБОР беше да се забавляваме и да си направим кефа на пистата, а не да се стараем да станем първи или да вземаме медали.

ivan_krastnika написа:...Има кво да се желае от организацията ви Smile Мойте поздравления за Полото. Честно смятах че ще бъде по близо до мен а и се надявах на някоя по-бърза кола да присъства. А пък за тоя дет стана първи в Б-клас смятам че е пълна глупост. Трябваше полото да е първо. Не вярвам че тоя разбит голф е по-бърз.
А и смятах че ще има доста по различни коли не само Голфове и тук таме някое поло. Поне се нагледах на голфове pза няколко години напред Laughing
Следващия път дано има некоя бърза количка че да е интерестно Smile
П.С. Още веднъж поздравления за пича с Полото. Много ме изкефи колата и тва че е правена с желание Smile
Ето за поло-то си много прав - НАИСТИНА МНОГО Е ДОБРО и шофьора е добър и е правено с желание и се кара с желание!:twisted:
- Нормално е да се нагледаш на голфове, като се има предвид, че са най-разпространения модел на VW...
- ..."Има какво още да се желае"? Недоволен си от организацията? Щял си да се справиш по-добре може би едва ли не? ...
- Този път за съжаление нямаше ограничения на НАЦИОНАЛНИЯ СЪБОР да идват само "бързи коли" и тези от любимите ти модели, но като започнеш да се занимаваш с организацията можеш да го предложиш

-
ivan_krastnika написа:А и само да добавя че хората дет ги слагат насам натам треа да са по информиани че един аз треаше да му обеснявам че Ауди е кън VW Group.
Аз не знам дали е работа на някой да обяснява нещо за Аудита на ФауВе събор, има вече технологийки като интернет, гугъл и други подобни чудеса на модерната техника, които служат на търсещите знание
- Този твой дрифт не съм го видяла, но такива опасни изяви с цел привличане на вниманието и чест резултат щети и не дай си боже наранявания не са ли опасни и наказуеми?
- Не знам дали имаше време между критиките да забележиш истинския дрифт на пистата, който наистина си заслужаваше да се види

, обезопасен и удобен за гледане и снимане, от човек, който знае какво прави и има преценка за това кога и къде се правят такива неща!
Ако искаш да си докажеш възможностите другия път поне попитай ако не ти е проблем, за да не се чувстват хората застрашени от безразсъдните ти постъпки