Има ли някой наблюдения за фирмата БРС ???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dakela
Автомобил:
Двигател:

Има ли някой наблюдения за фирмата БРС ???

Мнениеот dakela » Пон 23 юни 2008 18:15

Това е фирмата
Bulgarian Recruitment Company.
Любопитно ме е има ли някой повече инфо за нея.Занимава се с уреждане на работа в Англия(Поне така се води).
Питам тъй като ми искат към 3000 лева за уреждане на всичко та мисалта ми е дали е коректна фирмата и има ли вариангт да изгърмя с кинтите??? Ако ги дам изобщо де

Потребителски аватар
knight-errant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот knight-errant » Пон 23 юни 2008 18:28

Личен съвет - пари на ръка не давай.Има легални трудови борси, които уреждат нещата по друг начин.Аз лично не бих се доверил ни най-малко на хора, които искат подобни огромни суми.Известни са много такива фирми в Пловдив, които взимат парите на хората и после едно голямо нищо, а те ходят да гонят Михаля да си вземат парите обратно.Тук би могъл да получиш отговор за лицензираните частни трудови борси и съответните законосъобразни тарифи за извършваните от тях услуги, както и за възможностите да заминеш легално за чужбина чрез Дирекцията "Бюро по труда" на територията на чиято община е постоянния ти адрес по документ за самоличност.В случай, че има интерес бих могъл да проверя каква работа в чужбина и къде предлага Дирекцията "Бюро по труда" в Пловдив, както и частна трудова борса "Радост" също в гр.Пловдив./Същото най-рано утре, т.к. в момента съм възпрепятствуван./

Върни се в “ОФФ-Топик - други”