Искам мнение !
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Искам мнение !
Колеги даите мнение дали си заслужава да си продам троиката 1.9 дизел и даси взема ГТИ но 115к.с че си намерих 09.95 година за 5500лв.знам че ГТИ-то върви повече от дизела но информативно ме интересува и горе долу на какви цени вървят дизелите.Голфа мие 93 юни и е внос от германия,но съм го плащал скъпо там
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Искам мнение !
DIABLO написа:Колеги даите мнение дали си заслужава да си продам троиката 1.9 дизел и даси взема ГТИ но 115к.с че си намерих 09.95 година за 5500лв.знам че ГТИ-то върви повече от дизела но информативно ме интересува и горе долу на какви цени вървят дизелите.Голфа мие 93 юни и е внос от германия,но съм го плащал скъпо там
Ако не те плаши разхода на бензин и по-високия данък - взимай го...
Re: Искам мнение !
DIABLO написа:Колеги даите мнение дали си заслужава да си продам троиката 1.9 дизел
Ако е чист дизел го сменяй,всмисъл ако не е TD,TDI

- DIABLO 666
- Двигател:
ами дизела съм го платил 2600 евро с номерата в германия,двигателя пали на пушка на207000 реални километри поне аз съм го докарвал и знам а и седи навън.имам гараж номе мързи даго прибирам понякога.а иначе мотора е чист дизел без турбина.чудя се.иначе като разход 1.9Д градско 6.5л-7.0л на извън градско 5.0л-6.0л/100км като си го юркам доста
- DIABLO 666
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
това, че те влече по бърза кола е очивидно и разбираемо
ако имаш финансовата възможност да подържаш GTI и тази за която говориш е добра ... метай се
но имай предвид, че остава още 1г(без два дена) до евентуалното ни приемане в ЕС (дай боже) та тогава ще можеш да си внесеш на по-малко пари от 5500 - примерно GTI 150 к.с.
струва си да помислиш и за това

но имай предвид, че остава още 1г(без два дена) до евентуалното ни приемане в ЕС (дай боже) та тогава ще можеш да си внесеш на по-малко пари от 5500 - примерно GTI 150 к.с.

струва си да помислиш и за това

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Определено и аз смятам, че ще сгрешиш ако си продадеш колата. Сложи ме и мене в списъка на потенциалните копувачи.Колкото и да се мъчиш на тази кола повече от 6000 -6500 няма да можеш да вземеш, а така както си описал колата ти е супер. Ако не си сменял окачването както и да е, ама ти си вкарал Пари в нея.Ако направиш равносметка ще си на голяма загуба ако я продадеш!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”