На какъв стенд трябва да отида след силен удар..? отпред
Да разбера дали имам наклон на някаде, дали едната гума не е по напред от другата....
Някои да е ходил да ме ориентира с цените и каде...?
Е на реглаж на преден мост не се ли вижда само наклон.
А ако е изместена назад... ( посукан моста)
Незнам... аз затова питам... Кажете и каде да ходя.. на по ( тънко ),дето сте ходили и сте доволни.
Ми аз до колкото съм виждал вързват на 4те колела уреди и м/у предните и задните има някаква връзка(с канапче gruebel )според мен би трябвало да покаже...ама ти така или иначе трябва да направиш реглаж след като си оправил колата
на реглаж ще си покаже всичко на fulda с/у зоопарка са добри. аз съм много доволен от тях. за пари ... навсякъде е еднакво годре долу и да има разлика е малка
На стенд за предници сигурно няма да покаже всичко.
Мисля си че тия стендове , които са за разпъване на купета и тежко катастрофирали коли схте свърши най-добра работа.
Там имат размери на разстоянията от определена точка до др.
Първо иди на стенд за предници пък после ако ти дърпа волан или не ти харесва нещо търси гореспоменатия стенд.
А и ако колата ти е оправяна с такъв стенд не мисля че ще имаш проблемация
Мен на реглаж ми казаха че дясната ми гума е 1см по назад от лявата - от дупка някаква най-вероятно било. Но казаха и че не е проблем и че е често срещано на колите карани в София. Човека каза че няма смисъл да го оправям това. Сервиза е на хед-91, за 15лв и за 15 мин свършиха работата хората.
На рендето има някакви дупки по които се гледа дали няма усукване на купето...
На голф със сигурност трябва да ги има, ама трябва да се намери сервизна карта.. или книжка за сервизи, и там да се проверят къде са точките...
Там само се гледа, и трябва да видиш нещо, или да опънеш диагонални конци.. и да гледаш разстоянията м/у дупките...
Ако невърви напряко и не носи улево караи на стед за предница (те закачат и гледат и 4 те колала) и не се занимаваи с други стендове 4е кои знае кои препил маистор ква щуротия ше измисли....