joker написа:
Ако колата е често чукана обикновено и личи!
За жената обаче не можеш да кажеш същото!!!!!
Жокера няма спирка евала
uzen написа:здажеите колеги имам проблем сас моят голф-3 на място работи без проблеми форсирвасе но като потегля изгася на разли4ни растояния
после пак го паля и така пак се пожтаря пожредата смених понпа бензинова карбуратор делко бензинож филтар компътър и пак си остана проблема моля някои ако знае несто да ми писе се побаркам от този проблем благодаря жи предварително колеги
Защо не си четете мненията, преди да натиснете бутона "прати"joker написа:Bordiur написа:joker написа:Tyan написа:бактерии си развъдил из филтрите му разни .... има спрейчета за оправяне на този проблем .... побързай преди да открият колелто, огъня и писмеността
А дали са вкусни!!!????Я виж тук какво казва Tyanhttp://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... c&start=45
Бактериите не миришат!!!!Миришат газовете които се отделят резултат от метаболитичното разграждане на белтъчни и небелтъчни материи(сиреч мършата)от бактериите....метан,индол,скатол и т.н.....
Даите мало такива бактерии дет отделят метан бе ша си развъждам.
Имаш предостатъчно от тях в дебелото и правото черво.....ако се понапънеш малко и продуктът от метаболизма им ще излезе на бял свят!Вземи си го!

Ludia написа:chefito написа:луд, размаза ме!!!
Вчерая бях за гъски на Пясъчник. Падна една във водата, на края на брега , отидох да я вадя- нещо ври крайбрежния лед. Поразритах го - показа се една русалка с бебе в ръце. Попита:
-Скуба водолаза да познаваш? От Софийско?
passat123 написа:Чесно казано братовчед ми има басс на дъндар лелеле защо си го купи защото му свидиха да даде 160 лева за нещо марково от сорта на пайтер херц сони . И се надиха колко му пях но не пое човека
вкара го в еднак кути за 1 месец се раздранча целия !
Беше най големия в калса си ! един сас сребристи лайсни ! Като го вземаше сега бече не работо дандара !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта