Съгласен съм, че да ходиш и да бачкаш нелегално някъде в Европа(Испания, Германия, Гърция, Италия) е таш?к и се изкарват супер малко пари, но хората от безизходица и нан това се навиват. Но ако бачкаш легално примерно в Англия, Гераминия или Испанияя и имаш хубава работа искам да ти кажа, че положението става съвсем друго тогава. Чичо ми живее в Мадрит със семейството си и е вече легално и май че му дадат гражданство и след много мъки и доказване 5години вече, човека си стъпи сериозно на краката и бачка много читава и добре платена работа и е доста доволен
Аз лично тая година, ще бачкам като сервириьор (ако ми дадат виза живот и здраве) в Щатско и искам да ти кажа, че и миналата година бачках подобно нещо и хората ме уважаваха, защото се стараех.
Никой никога не ми е казал че съм мършлияк или нещо подобно. А за парите няма смисъл да говориме за какво става въпрос - за една седмица се правят колкото тука за 4-5месеца. И въпреки това искам да си остана в България, но не се знае как ще ми се развият нещата.
Ако отида да живея в Щатите, щети дам Голфа да видиш: вървеж и как се правят 190-200км/ч