изобщо има ли бушон за ел.стъклата?
извинявам се ако се повтаря с някоя друга тема, ама не можах да намеря решение на проблема

забравих да кажа че става въпрос за vw golf 3 '93-та година, и копчетата са на таблото а не на вратите

и да провериш на свивката 20-годишния кабел дали не се е попрецакалzoko11 написа:Ако става дума за г3, проблема в повечето случаи не е в копчето. На вратите има уплътнения за кабелите към купето. Трябва да откачите уплътненията , да откачите буксите и да ги почистите.
колега би ли ми дал координати на въпросния Маджаров, че и аз имам да му отворя малко работаRA написа:Маджаров е наистина номер едно в тази област.Пламен Маджаров е ЧОВЕКЪТ.Бях днес при него.Беше блокирало предното ляво стъкло(Пасат В5).Изключителен професионалист!Разглоби всичко.Почисти насъбралата се ръжда по червяка,зацепи червяка под по-остър ъгъл,подмени елементи по модула,гресира и сглоби обратно и всичко за по-малко от 2 часа.Резултата-работещо перфектно ел.стъкло.Чест и почитания!Няма друг такъв в България.Евала!
TURL написа:колега би ли ми дал координати на въпросния Маджаров, че и аз имам да му отворя малко работа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 68 госта