Привет на всички,
имам следното питане, при положение че в момента колата е с номер СТЗ искам след смяната на нов номер(новите номера) да сложа Софийски номер, някой може ли да обясни каква е процедурата, за да стане хватката.....
мерси на всички
Питане относно смяна на регистрация
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
as_sds написа:Колата не е купувана сега,а никой от фамилията не е регистриран в София по адресна регистрация, няма ли някакъв друг начин
А тогава защо искаш да ти е със софийска регистрация. Ако работиш в София, но постоянния ти адрес не е там, не пречи да го смениш, както вече ти казах, като за постоянен адрес избираш там, където живееш в момента.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
as_sds написа:Колата не е купувана сега,а никой от фамилията не е регистриран в София по адресна регистрация, няма ли някакъв друг начин
другият вариант е да я регистрираш на някой приятел със софийски постоянен адрес .. ?!
Мен също не ми се занимава да си сменям лични карти и да обикалям по инстанции и си карам колата с русенска регистрация в София. Проблеми съм нямал! Имам валутно Каско, но колата си държа на платен паркинг така или иначе. 100% са ме хранили с любимото ми присъствие на думичката "провинциалист". Случвало се е нахален "столичанин" да се опита да се натика там, където не му е мястото разчитайки на "не столичната регистрация", но пред опасността от сблъсък и видимо непукиската ми физиономия се отказват.
С полицайте също нямам проблеми, но поради други причини.
Така, че карай и си свиркай!

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”