Предложение за работа!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dqvola666
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Предложение за работа!

Мнениеот dqvola666 » Нед 06 юли 2008 13:53

Здравейте предполагам доста хора си търсят работа и искам към тези хора да пусна една офертичка. Преди малко се консултирах с Ваското1 за да бъде тук тази тема така че модовете надявам се да не ми се сърдите.
Аз работя към тази фирма и ни трябват хора за работа телефона и имеила не са мой аз съм само посланник :D така че ако имате въпроси моля да се обръщате за тях на дадения телефон и имеил.
Надявам се че съм бил полезен. Успех!
За сега става въпрос за Сити Център София! Има и ресторант във Варненския МОЛ, но там кординати не знам(може би на място там).
Офертата е:

Служители Ресторант за бързо обслужване Burger King
American Restaurants /AmRest/е представител на KFC, Pizza Hut, Rodeo Drive, Freshpoint и Burger King в Полша, Чехия, Русия, Сърбия, Унгария и България. Акциите ни се търгуват на Варшавската Стокова Борса, развиваме нови марки и навлизаме на нови пазари.
В момента имаме 262 ресторанта и 9000 служители и растеж от 25% годишно.Стратегията ни е да бъдем компания номер едно в ресторантския бизнес в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Имаме дълъг опит в успешното ръководене на световно признати марки. Централният ни офис е във Вроцлав, Полша.
Това, което прави нашата компания страхотно място за работа е нашата уникална корпоративна култура, посветеността ни на хората и вярата, че всичко е възможно. Окуражаваме хората си да се развиват и ги награждаваме за това.
Поради навлизането ни на българския пазар тази година, търсим да назначим динамични хора, които да допринесат за развитието на AmRest и да се развиват с нас, работейки в Burger King ресторанта ни в град София на следната позиция:

Служител Ресторант за бързо обслужване
Основни Отговорности:
• Осигуряване на отличен и качествен сервиз съгласно стандарти
• Приготвяне на висококачествени продукти според стандарти
• Координация на дейностите и услугите
• Идентифициране и надхвърляне на нуждите на клиента
• Приготвяне на продукти с отлично качество според стандартите
• Гарантиране на 100% удовлетворение на клиентите чрез превъзходни продукти и обслужване
• Обучение на нови служители
• Осигуряване чистотата на сервизната и клиентската част
• Поддръжка на оборудването в ресторанта
• Създаване на приятна атмосфера в екипа

Изисквания:
• Способност за работа в динамична среда
• Отлично разбиране на принципите за обслужване на клиенти
• Желание за работа в екип
• Отговорност и желание за развитие
• Предишен опит не се изисква

Ние предлагаме:
• Работа в международна, бързо развиваща се компания
• Научаване на най-добрите практики в обслужващия сектор в ЦИЕ
• Възможности за развитие и повишение
• Отлични условия на труд
• Гъвкаво работно време
• Конкурентно заплащане

За контакт: Владимир Малинов
• e-mail: bksofia@amrest.eu
• телефон: 0885 315037

AmRest не предлага работа, Ние Ви предлагаме кариера.
Започнете ново начало с Нас!

Последна промяна от dqvola666 на Нед 06 юли 2008 16:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 06 юли 2008 16:15

Сори за спам-а :)
Смятам, че ще е полезно на евентуални кандидати (и гладници) да напишеш къде аджеба се намира ресторанта :) (София е голям град)
И съвсем ей така помеждодругото да вметнеш някакви граници на заплащане (не те питам колко ти е заплатата, а горе-долу каква може да се очаква). Също така и какви придобивки получава работника във фирмата (карта за скгт, застраховки, глупости?).
Спамя си така, защото аз като си търся работа първо гледам офертите с обявени граници на заплащане, и след това - другите.
Аз лично няма да кандидатствам за тази позиция, защото имам работа, която ме удовлетворява напълно, но смятам, че с този си спамерски пост ще бъда полезен на гладници, търсещи работа и търсещи работници :)
Успех!

едит: Всъщност прав си, най-вероятно в договора пише, че ти забраняват да споделяш каква ти е заплатата, но просто не сметнах, че някой от тях може да види темата или пък да знае реално ти кой си :)
пак едит:
musura написа:Хайде малко по-кротко и по-възпитано! :idea:

да не съм сгафил аз, че пазя поведение, че съм на мушка? :) Щото не видях някой да повишава тон...

Последна промяна от Ivailo на Нед 06 юли 2008 23:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dqvola666
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dqvola666 » Нед 06 юли 2008 16:20

Гледай аз бих ги написал тези неща ама някак си не са ми дали карт-бланш от самата компания. За това съм писал всеки лично да се заинтересува на дадените кординати.
Предполагам знаеш как е не искам после аз да излизам виновния че съм написал нещо пък на тях може да им обещаят друго.
Мястото за сега е Сити Център София, има и ресторант в Варненския МОЛ ама там не знам кординатите.
Едит: За тона и аз не разбрах кво става?
А относно обявата аз им предложих да я пусна така че ще знаят кой съм :D и по добре да не споделям конфеденциална инфо.

Последна промяна от dqvola666 на Пон 07 юли 2008 6:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 06 юли 2008 20:34

Хайде малко по-кротко и по-възпитано! :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”