п.п.ста ва въпрос като излизаш вече от града (след екото)от дясно има една табела-радар и от долу osram )при разклон за бенковски от другата страна също има
радар на голямоконарско шосе -пловдив??
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
радар на голямоконарско шосе -пловдив??
здравейте колеги
да питам аз,някой знае ли този радар къде точно се намира?не че нещо,ама да караш с точно 30 и тук там 80 на тоя път
аз не съм някъв състезател и си корам там средно с 60-70,та се чудя няма ли да ме закърфичат някой ден по пощата
п.п.ста ва въпрос като излизаш вече от града (след екото)от дясно има една табела-радар и от долу osram )при разклон за бенковски от другата страна също има
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Такива табели поставиха навсякъде. Предполагам че с тях си обозначават постовете, за да няма после оправдания, че патрулката с радара не е обозначена, а е скрита в храстите.
Последна промяна от К.Одаджийски на Вто 08 юли 2008 9:19, променено общо 1 път.
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
ligustrum написа:супертогава тая работа не ме бърка много
даже като се замисля ни помага
![]()
благодаря колеги,разясненията ми бяха мн полезни .понеже имам молко точки де
Да ама тия табелки взеха масово да ги слагат. И то реално ако караш бавно след всяка - ти си спазваш ограниченията. Не след всяка табелка за радар има прасета.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”