29.06.08 последен мирен протест 11.07 отново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Аз предлагам да няма протест ,просто една вечер да отидем и да запалим народното сабрание с факли саморъчно направени запалителни бомби и да го изпечем ,това заслужават като предупреждение преди да осерем целия град с камани начупени витрини и прочие че, едвам се сдържам да не разкъсам некой депутатско мазно богато прасе и да го изям целия с обувките от яд. На много хора от народа им е все тая вече БЪЛГАРЙКАТА на каде отива,(ТА ДОРИ И АЗ НЕ МУ ПУКА ВЕЧЕ И НЕМА ДА КРАДА ЛИ), ОЩЕ МАЛКО И ШЕ НАДМИНЕМ ЦИГАНИТЕ. предлагам да се правят протести и митинги за заплати вече, то цените че ше се изравнят с другия пазар то е неизбежно но трябва да ривем за пари вече не за тоци и бензини.
П. П. Ако на всяко увеличение се дигаха и заплатите заедно с цените немаше да сме така. Но ние малчим.Само от едно горивце се дига и храна превоз, ток вода и всичко което ни заобикаля. Ограбват ни хора, ограбват ни режат ни паричките лев по лев секи изминат ден.
ИСКАМЕ ПАРИ; ИСКАМЕ ПАРИ; ИСКАМЕ ПАРИ ;ИСКАМЕ ПАРИ
МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ тея от последните 10 години са за електрически стол сичките в сабранието. МАФИЯ МАФИЯ
Още едно такова изказване, и имаш много голям шанс да погледаш известно време форума, вместо да пишеш в него!
mod edit: dobrinb

П. П. Ако на всяко увеличение се дигаха и заплатите заедно с цените немаше да сме така. Но ние малчим.Само от едно горивце се дига и храна превоз, ток вода и всичко което ни заобикаля. Ограбват ни хора, ограбват ни режат ни паричките лев по лев секи изминат ден.
ИСКАМЕ ПАРИ; ИСКАМЕ ПАРИ; ИСКАМЕ ПАРИ ;ИСКАМЕ ПАРИ
МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ тея от последните 10 години са за електрически стол сичките в сабранието. МАФИЯ МАФИЯ
Още едно такова изказване, и имаш много голям шанс да погледаш известно време форума, вместо да пишеш в него!
Последна промяна от maznia на Вто 01 юли 2008 0:52, променено общо 2 пъти.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
абе мазен , ти толко ли си мазен незнам ама и на аз не му пука вече ти се кефа!!! 100 човека блокирахме попа и след 10 минути доидоха 200 полисмени , ти ми говориш за запалване на парламента!!
чшшш колега знам един пловдивски форум дето на такова изказване ще ти клонят глава , но тука ... не вървиш ... за сведения -> лаутафуулс.адз
ти си направи линка работещ и ти обещавам че ще си един от оборотните там

ти си направи линка работещ и ти обещавам че ще си един от оборотните там

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
dobrinb написа:Само имам едно питане - някой пътувал ли е скоро София - Варна? И видял ли е какво се прави и колко е направено? Защото все повече ми се струва, че се приказва наизуст.
Аз съм пътувал наскоро Плевен-Варна... "магистралта" е под всякаква критика.... Единствено трябваше да караме у аварийната лента ,защото тя беше най-равна иначе на повечето места има няква настилка ,дето от тия вибрации в волана ще ти се схванат ръцете ,на мокро е добре тая настилка ,ама то комбинацията между кръпки(за магистрала

Последна промяна от Gigabyte на Чет 10 юли 2008 22:26, променено общо 1 път.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gigabyte написа:Аз съм пътувал наскоро Плевен-София... "магистралта" е под всякаква критика ...
Мда, сигурен съм, че говориш на изуст. Точно София - Плевен /за Русе/ го пътувам със затворени очи, най-малко един път в месеца, последния четири пъти. Та точно в тази част от магистрала Хемус от София до Ябланица, с изключение на големия виадукт между тунелите Витиня и Топли Дол, пътят е доста добър. Не виждам къде ги видя тези проблеми, че чак в аварийната лента да караш.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Плевен - Варна си прав. Днес точно се връщам от там. Има един участък, от Каспичан в посока Варна, няколко километра са отвратителни. Точно тази част на магистралата не е ремонтирана вече повече от 10 години. За сметка на това, останалия път между София и Варна, с изключение на няколко километра, за мен е в добро общо състояние. В момента дори се правят доста нови отсечки, има много нов асфалт, оправят се мостове.
Мисълта ми е, че се представят толкова плачевни нещата, че едва ли не сме в средата на 90-те. А ако се замислим малко какво беше тогава, ще видим, че разлика им, и то голяма.
Мисълта ми е, че се представят толкова плачевни нещата, че едва ли не сме в средата на 90-те. А ако се замислим малко какво беше тогава, ще видим, че разлика им, и то голяма.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”