Някой специалист по графичен дизайн
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- keksa
- Автомобил: Golf VI
- Двигател: CAXA
- Контакти:
Някой специалист по графичен дизайн
Става дума за следното: имам лого което ми трябва веднага във векторен вариант. може ли някой да помогне...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някой специалист по графчен дизаин
keksa написа:Става дума за следното: имам лого което ми трябва веднага във векторен вариант. може ли някой да помогне....
дай го...ако имам нерви ще го векторизирам

ако е някво много криво може и да ме домързи

Колега ако никой не се навие да ти го направи, аз ще го погледна и ще ти кажа дали ще мога да го направя, но чак в понеделник, защото корела ми е само на работа понеже в нас нямам нервите да чакам щайгата да си помисли дали да направи зададената от мен операция.
Иначе няма проблем, пиши тук и в понеделник ако искаш ще се разберем и ще ми го пратиш, аз ще ти дам координати
Иначе няма проблем, пиши тук и в понеделник ако искаш ще се разберем и ще ми го пратиш, аз ще ти дам координати

ОК, ще си инсталирам корел сега и ще го мъча тук, ама я пи прати логото първо да го погледна
скайп :....
мейл : .... - между ... и ... има долна черта _ , която не се вижда
ще е по бързо на скайпа, но ако нямаш давай по мейла

скайп :....
мейл : .... - между ... и ... има долна черта _ , която не се вижда

ще е по бързо на скайпа, но ако нямаш давай по мейла

Последна промяна от blinder на Чет 20 май 2010 16:01, променено общо 1 път.
keksa написа:Колега много съм ти благодарен за вниманието но онзи ден се наложи да изляза. По телефона реших проблема с други хора. Все пак благодаря. Ще почерпяна следващата сбирка ако се видим там.
Няма проблем колега, ако се наложи пак нещо, а и не само на теб, няма проблеми винаги съм на разположение срещу една малка бира

Върни се в “ОФФ-Топик - други”