Първи Бургаски ретро събор:

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Първи Бургаски ретро събор:

Мнениеот BuGmaN » Нед 13 юли 2008 15:27

Първо се извинявам, че забравих да направя покани тук, но имаше такива на всички ретро клубове в страната, реклами по радиа и т.н.

Ratlook беше почти готов, но не бях сложил задната rat броня и rat калници нямаше rat застраховка и rat време и го оставих за следващото мероприятие, дотогава мога да измисля някя rat-добавка:
Изображение
Изображение
Готови за събора:
Изображение
Излитаме директно от VW полянката:
Изображение
Ето и колите, които представиха въздухарите:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Събраха се можеби към 70 ретрота от цялата страна, доста добри автомобили и мотоциклети искочиха и се надявам само да са правени както трябва, а не маскирани за да ги виждаме по-често, доста нови вносове от Англия, Германия, Америка, много-добра реплика на Auburn 195.г.:
Изображение

, първа награда за едно дето пали с манивела току що внесено от Англия, закупено преди това на търг от музей, от 192.г. :
Изображение

Кармана получи купа(не помня за какво), оранжевата за млад реставратор, червената за дамски екипаж, буса ми незнам за какво, не съм я получил още (като на свой забравили да я дадат), сина ми щеше да получи купа за най-млад участник, но се отказа от участие заради горещината и че нямало колани на задните седалки за седалката му, но на следващия събор ще си я получи 8). Не съжалявам много за Ratlook-а защото на фона на останалите се едно и ние бяхме с Ratlook... :wink:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 13 юли 2008 16:23

Много хубаво мероприятие,и както винаги ти си се представил с нещо красиво и направено майсторско :) Поздравления за бусчето :handshake

Върни се в “Air Cooled & Boxer”