Vizor написа:не във форума ами на живо ще ми е по приятно
Ще се видим на ним и там ще се разберем

neon написа:Kingpin написа:Аз, фризьора и doc_j. Другата неделя сме в Бургас![]()
![]()
![]()
Е, к'во излезе сега - един предлага да се ходи на плаж - други отиват!!! Па' сте си били само пръчове!!!!
Kingpin написа:neon написа:Kingpin написа:Аз, фризьора и doc_j. Другата неделя сме в Бургас![]()
![]()
![]()
Е, к'во излезе сега - един предлага да се ходи на плаж - други отиват!!! Па' сте си били само пръчове!!!!
То ти стига да видиш автора на темата кой е и всичко става ясно![]()
![]()
![]()
Иначе бяхме само п'ърчове щото ти не дойде
![]()
![]()
Ся сериозно, намерихме си едни булки там, ама се оказаха перничанки и предпочетохме да минем пас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дашо написа:Kingpin написа:Ся сериозно, намерихме си едни булки там, ама се оказаха перничанки и предпочетохме да минем пас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Що,бе?Какво ни има на момите!?Не хапят,не се плашете толкова.
Само ако с тях има местни момци ще стане кофти,че нашите са много ревниви
neon написа:Kingpin написа:neon написа:Kingpin написа:Аз, фризьора и doc_j. Другата неделя сме в Бургас![]()
![]()
![]()
То ти стига да видиш автора на темата кой е и всичко става ясно![]()
![]()
![]()
Иначе бяхме само п'ърчове щото ти не дойде
![]()
![]()
Ся сериозно, намерихме си едни булки там, ама се оказаха перничанки и предпочетохме да минем пас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако бях дошъл аз щеше да има и един пич, ама нейсе!![]()
Са- лошо няма с перничанките, ама и аз мисля че пра'илно сте постъпили!Другия път като 'одите по плажове звънни, че като гледам не е имало кой да ви наглежда и сте изплискали водата от басеина!!! Па' че не сте се опитали да я изпиете!!!
Vizor написа:Оуу.. сега осъзнах какво съм си причинил
рамото не мога да го движа от едно приземяване на дъното...
а краката ми са адски изгорели
иначе бая ни заглеждаха момичетата с наще тела за грях.. нормално е ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта