Миризмата се появява когато е пуснато да духа студено без климатик. Даже и когато са исключени духалките въздуха който минава мирише. Миризмата изчезва като включа климатика да работи. Некой да даде акъл какво друго да пробвам че може на некое кръстовище да ме намерат удушен
Миризма :(
- bobi_robi
- Автомобил: Passat Б8
- Двигател: DFHA 2021
- Контакти:
Миризма :(
Преди да постна темата изчетох всичко написано до сега относно миризмата в купето. Опитах почистване на кутията за филтъра на купето, дезинфекция със спрей от тия с дългите маркучета (даже неколко пъти) и нищо не помогна, продължава да си мирише на мъртви лебеди
Миризмата се появява когато е пуснато да духа студено без климатик. Даже и когато са исключени духалките въздуха който минава мирише. Миризмата изчезва като включа климатика да работи. Некой да даде акъл какво друго да пробвам че може на некое кръстовище да ме намерат удушен
недай си боже...
- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мухлясал събирател на конденза...........................................преди време установих на сиерата на баща ми ,че един плъх си направил гнездо при вентилатора и събирал зърна от грозде вследствие на което при пускане на вентилатора миришеше на джибри....... и това в гаража ми 
Последна промяна от vladtod® на Сря 16 юли 2008 13:01, променено общо 1 път.
колега и при мен го има тоя момент. При топло и студено без климата подмирисва . Едно приятелче има Роло дизелче и ми каза да проверя при филтъра за купето. По точно около него. Там имало дупка за оттичане на водата. Като се запушела вкарвала от там миризма.
Сега съм на работа , към 17 часа съм в нас и ще погледна за какво иде реч, да се надяваме , че е прав.
Ще пиша по късно
Поздрави
Сега съм на работа , към 17 часа съм в нас и ще погледна за какво иде реч, да се надяваме , че е прав.
Ще пиша по късно
Поздрави
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
И при мене започна така да смърди,но това стана след като си сложих един ароматизатор лавандула..и като го прекара през системата и ти идва да се издрайфаш...с нов филтър на купето съм...не е от това..и се появява и на топло и на студено при включен климатик,но трае само няколко минути после се оправя
и баш на мърша си мирише мамка му 
Последна промяна от Oxyde на Сря 16 юли 2008 14:41, променено общо 1 път.
- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Oxyde написа:Masserati написа:Виж при моторчето на парното да нема умрел плъх или нещо такова.
Каде го това моторче Дани,къде точно се намира
Вътре в купето пред пасажерското място горе в дясно.Другият вариант е под филтъра на климатика там където почват вече тръбите да влизат в купет да не е пукясало нещо
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”