eurogas - дайте мнение

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
nik14
Мнения: 69
Регистриран на: Пет 30 дек 2005 22:53
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

eurogas - дайте мнение

Мнениеот nik14 » Вто 10 яну 2006 17:42


дали някой може да даде съвет или мнение за поставяне на гас в eurogas в Горна Баня се намира ако някой има инфо или мнение по въпроса ще бъда много благодарен




Потребителски аватар
cerosina
Мнения: 279
Регистриран на: Пет 14 окт 2005 10:31
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот cerosina » Вто 10 яну 2006 19:08


Нямам мнение за работата им , може да работят добре ама аз останах с грозно впечатление.
Отидох да си слагам ловато там лятото, един пич се разкарва, и казвам задравейте, тук имам една газова уредба, еди кво си еди що си, ще можете ли да ми я сложите... И той така си ме изслуша докрая как му се обяснявам, усмихвайки се ехидно, и мазно мазно ми каза : "Ти хубаво си решил ама няма да стане, слагаме само първа употреба"
Явно имат много работа,явно им е достатъчно, не ги е грижа да си мърдат пръста да привличат нови клиенти , халал да им е ... дано се вредиш, те цените на газта се качиха ... ама аз принципно при тях няма да отида , просто ме подразни от колко високо ме погледна мазния тип, може и да е прост чирак някъв, не знам :)


Потребителски аватар
Ивайло
Мнения: 28
Регистриран на: Чет 05 яну 2006 10:45
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

Re: eurogas - дайте мнение

Мнениеот Ивайло » Сря 11 яну 2006 22:27


nik14 написа:дали някой може да даде съвет или мнение за поставяне на гас в eurogas в Горна Баня се намира ако някой има инфо или мнение по въпроса ще бъда много благодарен


Препоръчвам ги! Август'05 си слагах при тях АГУ на Г2. Явно работят само с нови АГУ - това е съвсем нормално. След това имах няколко незначителни проблема (колата е все пак на 18 г.), и всеки път младежът, който е явно началник или собственик, се отнася с необходимото внимание. Не са ми искали пари по допълнителните работи по АГУ-то, освен по една корекция по свързването към охладителната система, защото проблемът беше не в АГУ-то, а в охлаждането. Така че: отивай там спокойно!



Върни се в “Автогазови уредби”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 135 госта