Благодаря предварително!
Изкарване на изход за усилвател /помощ/
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Изкарване на изход за усилвател /помощ/
Има ли някакъв начин да се изкара изход за усилвател на мп3-ка коята няма изход за усилвател
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Последна промяна от golf_1 на Вто 22 юли 2008 23:37, променено общо 1 път.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Не съм казал, че е невъзмо. Но има едно но - GT20 е най-мизерния плеър на Сони и съм на мнение че да се наливат пари в него е безпреметно, а и ако плеъра е гаранционен след такава интервенция гаранцията утива по дяволите.
Идеаята ми беше колегата да се ориентира към някой по-хубав щом ще купува усилватели и т.н.
Ако не се лъжа гореспоменатия плеар струва към 130лв толкова колкото една читава оптика. Пък натака си правете сметка какво има вътре.
Все пак това ми е личното мнение.
Идеаята ми беше колегата да се ориентира към някой по-хубав щом ще купува усилватели и т.н.
Ако не се лъжа гореспоменатия плеар струва към 130лв толкова колкото една читава оптика. Пък натака си правете сметка какво има вътре.
Все пак това ми е личното мнение.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!

- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!![]()
след крайното стьпало има доста изкривявания.изходите за усилвател се взимат преди крайното.т.е.от входа му след кондензатора.кабелите трябва да са екранирани.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slance написа:Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!![]()
след крайното стьпало има доста изкривявания.изходите за усилвател се взимат преди крайното.т.е.от входа му след кондензатора.кабелите трябва да са екранирани.
Така е спор няма трябват си хубави кабели, но като няма друг избор и това върши работа! И аз нямам чинове, при блаупунк явно има някава друга букса която аз не мога да изнамеря.
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
В магазина на Електрон съм виждал устройство което сигорно ще ти свърши работа.Вързваш го към един от каналите на цд-то и в усилвателя.То си има чинч така ,че остава само захранването на усилвателя да пуснеш http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=49&products_id=6065
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
здравеи
и аз искам да направя нещо подобно на оригинален касетофон ALPHA защото си имам нуйната музика само изход нямам 
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Tinko написа:slance написа:Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!![]()
Така е спор няма трябват си хубави кабели, но като няма друг избор и това върши работа! И аз нямам чинове, при блаупунк явно има някава друга букса която аз не мога да изнамеря.
пич, блаупункта не е с чинчове, ами с трета букса (евро) може да намеря някъде пиновете й, ако ти трябва
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”