Благодаря предварително!

Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!
slance написа:Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!
след крайното стьпало има доста изкривявания.изходите за усилвател се взимат преди крайното.т.е.от входа му след кондензатора.кабелите трябва да са екранирани.

Tinko написа:slance написа:Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!
след крайното стьпало има доста изкривявания.изходите за усилвател се взимат преди крайното.т.е.от входа му след кондензатора.кабелите трябва да са екранирани.
Така е спор няма трябват си хубави кабели, но като няма друг избор и това върши работа! И аз нямам чинове, при блаупунк явно има някава друга букса която аз не мога да изнамеря.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта