п.п. а само двете имена ли искат
щото някой ми каза че трябвало и номер на личната карта
на сайт нямаше такова нещо а и ми изглежда малоумно
еъруеЙЗ

с паШпорта на чек-ин ве
mod edit: Varbona
ISRalien написа:Добре де
не ми е ясно нещо
как София - Варна е 11.98 ЛВ (с данъци и такси)??
Айде има обработка на разплащането с кредитна карта, ама може да се плати и по друг начин. И все пак с карта да е 20 лв. С рейса е 30 егати?
jims написа:ISRalien написа:Добре де
не ми е ясно нещо
Айде има обработка на разплащането с кредитна карта, ама може да се плати и по друг начин. И все пак с карта да е 20 лв. С рейса е 30 егати?
Офертата е само за първите няколко билета за дадения полет. Примерно първите 5. След това цената се качва. След още 5 резервации пак се качва и т.н.
Зависи и за кой ден става на въпрос. В по-натоварените дни (петък, събота, неделя) цените са по-високи защото летищните такси са по-големи.
Също така цената е без включен багаж!!!
Един съвет: когато си резервирате през Wizzair ВИНАГИ си предплащайте багажа, че на летището ще ви одерат кожите
- Имате право да носите 20 килограма регистриран багаж и една бройка ръчен багаж с максимално тегло до 10 килограма и максимални размери 55х20х40 сантиметра.
ISRalien написа:Добре де, четете егатиISRalien написа:- Имате право да носите 20 килограма регистриран багаж и една бройка ръчен багаж с максимално тегло до 10 килограма и максимални размери 55х20х40 сантиметра.
другото се доплащало
Това го пише на техния сайт!
VW-fenka да каже...
и 8 лв. е таксата за плащанетоVW-fenka написа:ISRalien написа:Добре де
не ми е ясно нещо
Обичам промоцииИ на мен не ми е ясно, но ми допада
![]()
Доста често wizzair пускат яки оферти, easyJet също...стига да следиш сайта и определен полет. Една приятелка беше следила за еднопосочен до Лондон и само от 12:00 до 13:00 е имало страшно намаление...промоция
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта