В София затварят “Сливница” и “Раковски” за ремонт

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

В София затварят “Сливница” и “Раковски” за ремонт

Мнениеот groznika » Пет 25 юли 2008 11:36

СОФИЯ. Поетапно ще се затварят платната на бул. "Сливница" за ремонт от 26 юли в отсечката между Сточна гара и "Опълченска", съобщи зам.-кметът Велизар Стоилов. Първо ще бъде забранено за движение северното платно, а трафикът ще се движи двупосочно по южното, след това - обратно. Ще се скъсят маршрутите на тролеите по линии 6 и 7 до надлез "Надежда". Тролей 9 пък ще пътува двупосочно по бул. "Левски". Когато след 10 август ремонтните бригади се прехвърлят по южното платно на "Сливница", ще започне и преасфалтирането на "Раковски". Улицата ще е затворена за движение в отсечката между Военния клуб и "Дондуков". Цариградско шосе ще се оправя през август, допълни Стоилов. Там полагането на нов асфалт ще става поетапно и на отделни ленти, като движението няма да се спира. Тролеите ще пътуват и по времето, когато се ремонтират бус лентите.

Предполагам повечето столичани вече са запознати с тези действия на общината. Въпреки това пускам темата за всеки случай ;)
Преди минути минах по Сливница. Движението вече е натоварено от започналите ремонти на банкетът.
По мое мнение от утре там минаване няма да има... Горещо съветвам колегите софиянци и гостите на града да потърсят алтернативни маршрути.
Дано поне този път ремонтът да си струва и да не е като вълнообразното Цариградско...

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пет 25 юли 2008 11:53

току що минах и аз по сливница и беше доста натоварено :? от утре май ще ходя или пеша или с мотора на работа :?

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пет 25 юли 2008 12:23

ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ :evil:

Толкова други улици има за основен ремонт, те Сливница ще прават :evil:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 25 юли 2008 12:27

МОЛЯ?!?!?
ужас
аз по околовръстното ли да ходя на работа???
Тея не си играят с тия срокове! 10 август минават на другата лента, което значи, че реално на 20 ще минат
ебаси!!!
И кво й е на сливница?!?!?

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пет 25 юли 2008 12:31

И на мен ми е странно защо точно сливница и раковска и то на места където като цяло настилката е добра и може да се мине само с една две кръпчици...
Явно това е положението. За съжаление след всеки ремонт се чувствам точно толкова прецакан колкото и ако ме изпържат при покупката на нов мобилен телефон примерно. Все пак тези ремонти се правят с наши пари...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 25 юли 2008 12:33

НАЙ-много ще се изкефя ако не запълнят ямата на сливница и ботев, в посока люлин.
Ама ще се смея с глас!!!
Това е може би единствената по-сериозна забележка на тоя път.

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пет 25 юли 2008 12:44

ISRalien написа:НАЙ-много ще се изкефя ако не запълнят ямата на сливница и ботев, в посока люлин.
Ама ще се смея с глас!!!
Това е може би единствената по-сериозна забележка на тоя път.
не е за смях обаче :?

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 25 юли 2008 13:20

ISRalien написа:Това е може би единствената по-сериозна забележка на тоя път.

Да бе, на фона на останалите пътища може би, но на тия вълни, бобуни, кръпки и т.н., ако им се казва път....

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пет 25 юли 2008 13:27

dermeister написа:
ISRalien написа:Това е може би единствената по-сериозна забележка на тоя път.

Да бе, на фона на останалите пътища може би, но на тия вълни, бобуни, кръпки и т.н., ако им се казва път....

Колега я ела на Иван Асен II и пак ще си говорим. Улицата УЖ е павирана. Тия павета всяка година ги пренареждат и точно месец след ремонта всичко е в ями, хълмове, бабуни, дупки и тн. Прахта която дишаме пък няма да я коментирам...
Това е централна столична улица която в един момент се явява алтернативен дублаж на Цариградско и е неква лудница. Вместо да я оправят веднъж за винаги нея, от общината решили да ми затварят половин София заради трите дупки на Сливница :shock
Да им имам и проектите за "европейско" развитие на града :evil:

За периферните квартали и лунният пейзаж там пък въобще не ми се говори...

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 25 юли 2008 13:35

Бе на вас лебеди никой не мож ви угоди... :lol:

Убу клавиатурни герой - да пуснете по мейл до кмета, какво искате да ви ремонтира, че след тва мрънканица учредете... :lol: 8)

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пет 25 юли 2008 13:38

Kaizer Soze написа:Бе на вас лебеди никой не мож ви угоди... :lol:

Убу клавиатурни герой - да пуснете по мейл до кмета, какво искате да ви ремонтира, че след тва мрънканица учредете... :lol: 8)

Батенце,
Толкова съм писал до общината и до кмета колкото ти е бедна представата. Вече си мисля, че трябва да идеш с автомат пред кабинета на ББ за да ти обърне някой внимание...
Уви дори отговор НЯМА!

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 25 юли 2008 13:44

Е кво да и гледам на Иван Асен, все едно не ми се откачат сенниците на нея. :lol: Жалби съм писал много, от скоро се чудя дали да не пусна жалба, че няма резултат от жалбите ми.... :shock

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пет 25 юли 2008 13:48

dermeister написа:Е кво да и гледам на Иван Асен, все едно не ми се откачат сенниците на нея. :lol: Жалби съм писал много, от скоро се чудя дали да не пусна жалба, че няма резултат от жалбите ми.... :shock

Ти си добре със сенниците. Аз за две години две окачвания смених. Мисля следващата жалба да ми е, че нямам осигурен равен достъп до местоживеене.

ПП
Предлагам да не се отклоняваме от темата защото я пуснах с оглед на това, че може да е полезна на някой. Предлагам дискусията за простотиите на общината да ги преместим в общинския форум (аз отдавна цапам там).

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 25 юли 2008 14:30

Точно Сливница е последния булевард, който трябваше да правят - има къде къде по-фрапантни случаи.
Значи и новия булевард (Т. Александров) трябва да се избягва - цялата гмеж от и за Люлин ще се насочи натам и ще стане страшно. Честито на печелившите. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 25 юли 2008 15:01

Абе то хубаво правят ремонти-има нужда ама няма никакъв план-хаотично ги ремонтират,като същевременно не се осигуряват резервни маршрути и така става пълен хаос по улиците

Върни се в “Пътеводител”