, излизах с една девойка и се прибирам развълнуван и съм прекрачил ограничението от 45мили в час само с 35 отгоре, и гледам един грозен сатурн пред мен, тъкмо си мислех да го финтирам в насрещното и си пускам мигача, когато от нищото цялата ми кола светна, ем не беше нито от мигача, нито от космически кораб, беше един Шериф с Dodge Charger V8 Hemi, ако искате ми вярвайте като карах по магистралата преди това със 100на си мислех крайно време е да ми пишат един тикет, днес е денят... И отбивам аз, космичът отзад продължава да мига, идва шерифът, аз съм изтръпнал, осветява ме с някакво фенерче със 20лед-а и ми казва ухилен: 'много бързаш, а', аз отговарям: 'А наистина ли', почнаха обяснения от село съм и за малко, давам си БГ книжката и го заковавам с 'това новият чаланджър ли е', той: 'не това е новият чарджър', аз пак 'ама със СРТ10 от вайпър ли е', 'мне само голямото хеми В8', 'аха' казвам ухилен
' човека пак ми се усмихна и ми каза айде лека и по-бавничко, BUDDY, ей това последното направо ми сгря бедната душа още повече Мерси за вниманието