зна4и става вапрос за мотор 1900 тди 5в 90 коня
колата не мозе да вдигне пове4е от 150 км в 4ас
мотора е на 290 000 км не пу6и ваоб6те
ако някои знае да помага моля
мозе ли проблема да е в дебитомера за въздуха
голф 1,9 тди 5в 90 кс не върви
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Първо кажи дали преди е вървял или сега го взе и се оказа че е слабичък!
По принцип максималната скорост на този мотор е около 170 км/ч. Като се отчете километрите които е минал и неминуемото износване (макар и леко) е съвсем възможно колата просто толкова да си може.
От друга страна е възможно да имаш следните проблеми:
1. дебитомера да ти е заминал
2. турбото да е започнало да си отива - не дава необходимия обем въздух на двигателя за да може да изгоди подадената нафта от компа
3. нафтата да ти е гадна
Колата пуши ли ти в движение като яко я настъпиш и ако да какъв е цвета на пушека който излиза?
По принцип максималната скорост на този мотор е около 170 км/ч. Като се отчете километрите които е минал и неминуемото износване (макар и леко) е съвсем възможно колата просто толкова да си може.
От друга страна е възможно да имаш следните проблеми:
1. дебитомера да ти е заминал
2. турбото да е започнало да си отива - не дава необходимия обем въздух на двигателя за да може да изгоди подадената нафта от компа
3. нафтата да ти е гадна
Колата пуши ли ти в движение като яко я настъпиш и ако да какъв е цвета на пушека който излиза?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако има няква гре6ка и не6то не работи добре не светва ли лампата за компа
сори 4е питам ама за първи път карам такъв дизел (тди) ина4е с хди то нямах никакви проблеми
добре де ако не работи добре турбината няма ли да пу6и или не6то такова ако дава пове4е гориво и по малко ваздух
ина4е ако е от дебитомера 6те дава по малко гориво и няма да пу6и
поне така си мисля
сори 4е питам ама за първи път карам такъв дизел (тди) ина4е с хди то нямах никакви проблеми
добре де ако не работи добре турбината няма ли да пу6и или не6то такова ако дава пове4е гориво и по малко ваздух
ина4е ако е от дебитомера 6те дава по малко гориво и няма да пу6и
поне така си мисля
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
абе
абе ако искаш да караш бърза кола що въобще се занимаваш с глупости - дизел - земи бенц това е друга работа ... Drive
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
versace написа:koko jumbo написа:абе ако искаш да караш бърза кола що въобще се занимаваш с глупости - дизел - земи бенц това е друга работа ... Drive
А ти каква бегачка (бензинова) караш.
сигурен съм че мога да те дръпна на каквато дистанция кажеш и то с т.н. нафтова печка с ТУРБО.
И аз мога ад го пробвам!!!!!!!!!!!
Като човек не е карал ТДИ не разбира за какво иде реч. Преди с Г3-то и аз мислих че бензина много върви, ама се оказа, че човека с ТДИ-то просто ме е изчаквал

-
- Автомобил:
- Двигател:
_
какъв е този ТДИ ве 4-ка ли е 90 кония къв мотор е това за да не варви е от дебитомера наи вероятно а може и турбото да е аз карам 4 - ка от 2 години и е на 220.000 км и дебитомера почва да прави проблем - дига 140 и спира да варви като изгася и запалия варви 190 без проблем - прави го само когато си пойска - закачи го на комп и си показва сичко биксата е над пепелник. а до колкото до турбото то почва да варви над 1200 оборота
Върни се в “Дизелови агрегати”